Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Δυτική Ελλάδα: Νεκρός σε ρεματιά 87χρονος – Τον αναζητούσαν αστυνομία και πυροσβεστική

Μέσα σε μια ρεματιά προς την περιοχή του Λούβρου βρέθηκε ο 87χρονος που αναζητείτο από χθες το μεσημέρι στην περιοχή Βασιλακίου Αρχ. Ολυμπίας.
Ο άτυχος υπερήλικας που έπασχε από άνοια εξαφανίστηκε πιθανότατα μέσα στη νύχτα την Τετάρτη. Η εξαφάνισή του έγινε αντιληπτή από τους γιους του το πρωί της Πέμπτης, οπότε και ξεκίνησαν οι εκτεταμένες έρευνες. Ο υπερήλικας σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από άνοια, γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολο των έργο των αρχών που τον αναζητούσαν υπό άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

Ο 87χρονος βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα στον Πύργο μαζί με τους γιους του. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ένιωσε μια νοσταλγία για το χωριό του και τους ζήτησε να τον μεταφέρουν στο Βασιλάκι. Ο γιος του τον είδε τελευταία φορά αργά το απόγευμα της Τετάρτης, όταν επρόκειτο να πέσει για ύπνο ο 87χρονος. Το πρωί που επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του, δεν τον εντόπισε. Η αναζήτηση στην περιοχή το πρωί της Πέμπτης δεν έφερε αποτέλεσμα και έτσι απευθύνθηκε μαζί με τον αδερφό του στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική για να ξεκινήσουν έρευνες.
Στο πλαίσιο των ερευνών υπήρξαν συγκεχυμένες πληροφορίες για την τελευταία φορά που εθεάθη ο 87χρονος. Αναφορές για παρουσία του μέσα στη νύχτα στο Λούβρο ή νωρίς το πρωί στην αγορά του Βασιλακίου. Ωστόσο κανένα ίχνος του δεν βρέθηκε και σε αυτά τα σημεία. Στις έρευνες συμμετείχαν δυνάμεις της Αστυνομίας με την ΟΠΚΕ και αστυνομικούς, αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πύργο και την Αρχ. Ολυμπίας με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Ανακριτικού κ. Κωνσταντακόπουλο και τον προϊστάμενο του Π.Κ. Ολυμπίας κ. Κοτσώνη. Μάλιστα η Πυροσβεστική συγκρότησε πέντε ομάδες έρευνας, ενώ αργά το βράδυ έφτασε στην Ηλεία από την Πάτρα και κλιμάκιο με σκύλο έρευνας της 6ης ΕΜΑΚ.
Οι καιρικές συνθήκες δυσχέραιναν το έργο των αρχών καθώς έβρεχε ασταμάτητα και πολλές φορές με ένταση. Όλοι ήλπιζαν ο 87χρονος να έχει βρει κάποιο ασφαλές σημείο ώστε να προφυλαχθεί από τη βροχή και το κρύο, αλλά και να μην απομακρυνθεί από την περιοχή.
Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα ήταν άλλη. Ο ηλικιωμένος είχε περάσει μέσα στο δάσος σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τον δρόμο Ολυμπίας – Βασιλακίου και είχε πέσει μέσα σε ρεματιά. Οι πυροσβέστες ήταν αυτοί που τον εντόπισαν στη διάρκεια των ερευνών της δεύτερης ημέρας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής.
Πηγη: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο