Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Έμπορος ναρκωτικών με 62 κιλά κάνναβης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας στην Άρτα


Συνελήφθη στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας  Άρτας, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, έμπορος ναρκωτικών, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 39χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -56- συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (62) κιλών και (800) γραμμαρίων.
Από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του 39χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, για παράβαση δικαστικής απέλασης, διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, που αφορά αδικήματα της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.
Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται  καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο