Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Αγρια επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε ο ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΤΣΗΣ στο κέντρο της ΒΟΝΙΤΣΑΣ

            Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Βόνιτσας (στην Παραλία, απέναντι από το δημαρχείο, μπροστά στο μνημείο ηρώων), όταν αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε ξαφνικά, στο Μίλτο Πάτση και προσπαθούσε να τον δαγκώσει. 
        Ευτυχώς ο απέναντι καταστηματάρχης έτρεξε προς το μέρος του και κατάφεραν με φωνές να το απομακρύνουν το σκυλί και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
    Σύμφωνα με το ΚΑΤΟΥΝΑ ΝΕWS για το απίστευτο περιστατικό ο άτυχος άντρας έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας και είπε ο ίδιος:
      "Επίθεση σκύλου στην παραλία της Βόνιτσας, δέχθηκα σήμερα 2/12/2017 το μεσημέρι χωρίς αιτία από αδέσποτο σκύλο που όρμησε να με κατασπαράξει. 
     Η κατάσταση στην πόλη της Βόνιτσας έχει πια ξεφύγει και οι επιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο. Ενημέρωσα  το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας για το γεγονός με ονομαστική καταγγελία. 
     Η απάντηση ήταν: "υπεύθυνος είναι ο Δήμος και εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας"

      Εδώ να τονίσουμε ότι καθημερινά τα αδέσποτα σκυλιά επιτίθενται σε ανυποψίαστους πολίτες και την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτή την εικόνα της Βόνιτσας, φέρει η δημοτική Αρχή που αδιαφορεί και δεν λαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα για την φροντίδα των αδέσποτων.

ΥΓ: Δεν βάλαμε την φωτογραφία του συγκεκριμένου σκύλου, για να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα, αφού πριν «καταδικάσουμε» το ζώο, πρέπει να πούμε ότι ο σκύλος δεν φταίει σε τίποτα και δεν επέλεξε να είναι αδέσποτος.

37 σχόλια:

  1. Ετοιμάσου να σε φάνε μουρλόγυφτε στο κωλοχόρι σου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν φταίει ο σκύλος, τότε κάποιος πρέπει να φταίει. Ο φιλόζωος, που, αφού το γλέντησε, τον εγκατέλειψε; Αυτός που τον προκάλεσε ; Ο δήμαρχος που δεν τα μαζεύει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδέσποτα παντού και κανεις από το δήμο δεν βγαίνει να τα μαζέψει, να τα φροντισει.
    Περίμενε μετά από αυτούς τους τοπικούς άρχοντες να δώσουν λύση και στα προβλήματα του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 100 και η αστυνομια ουτε με το παρκαρισμα στη παραλία δεν ασχολουνται πλεον, θα ασχοληθουν με τα αδεσποτα;
    Θα σε παραπεμψουν στο Δημο και θα συνεχισουν τον καφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είμαστε τριτοκοσμική χώρα με αδέσποτα Ή και χωρίς αυτά. Δεν υπάρχει παιδεία!

      Διαγραφή
    2. Χέσε μας ρε με την παιδεία ,με το παραμύθι αυτό ,νούμερα.

      Διαγραφή
  6. περιεργο .. συνηθως η συμπεριφορα των αδεσποτων δεν ειναι επιθετικη μιας και ζουν καθημερινα στον περιγυρο τους με ανθρωπους . μπορει το συγκεκριμενο να ξεφυγε η να το αφησε καποιος και να αντιδρα ετσι τωρα που βρεθηκε σε περιβαλον που πρεπει να προσαρμοστει διαφορετικα . δεν ειναι λυση ουτε το σκυλι να κακοποιηθει η να φονευθεί , αλλα ουτε επισεις να το αφησουν να φαει ανθρωπους και ιδικα κανα μικρο παιδι .δεν μπορω να καταλαβω λες και ειναι καμια μεγαλουπολη που δεν ξερει ο ενας τον αλλο . οι περισσοτεροι γνωρίζονται εκει , καποιος θα γνωριζει και τινος ειναι ο σκυλος . η πολιτεία ειμαστε εμεις ! ας ενεργοποιηθουν καποιοι πολιτες απο εκει και ας δωσουν τελος σε αυτο το θεμα τελικα . δεν ειναι δα και τυρανοσαυρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με τα αδεσποτα ειδικα βονιτσα γινετε της μουρλης , κυνηγανε απο περαστικους , ποδηλατες ακομα και μηχανακια οσα προλαβουν ... εγω που κινουμε με ποδηλατο με κυνηγανε καθε μερα μπορεί και 2 φορες τη μερα. Κάνεις ποδηλατάκι και στην πέφτουν .. Γιατί κύριοι σκύλοι, τι σας έκανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε οχι και φόλα στα σκυλιά. αυτο είναι έγκλημα. Τι φταίνε τα σκυλιά αν οι άνθρωποι τα αφήνουν ελεύθερα.
    Τα σκυλιά ειναι τα μόνα ζώα που δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά κατι ανθρωπακια σαν και εσενα μιλανε για φόλες, αφου μόνο εκεί μπορούν να δείξουν την δύναμη τους, αλλού ειναι κότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανω απο ολα ειναι να ειμαστε σωστοί.
    Δεν ειναι λυση οι φολες που γραφει ο πρωτος σχολιαστης, αλλα και ουτε ειναι κατασταση σαφως αυτη με τα αδέσποτα σκυλια.
    Εδω η ευθυνη παει στο δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστά όχι φόλες σε όλα.Αυτά που είναι έξω από κατοικημένη περιοχή θέλουν καραμπίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν κατάλαβες καλά 10:25.Αφου κανεις δεν νοιάζεται ούτε ο ιδιοκτήτης ούτε ο δήμος ούτε η αστυνομια εγώ πρέπει να καθίσω με σταυρωμένα χέρια να με σακατέψει ο κάθε κοπριτης;ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για τον διεστραμμενο που γραφει για φόλες: Η φολα ειναι μαρτυρικος θανατος. Με την ίδια λογική, αφού υπάρχουν άνθρωποι επιθετικοί, θάνατος σε όλους τους ανθρώπους;
    Τα σκυλιά επιτίθονται αν προκληθούν, φοβηθούν, ή πεινάσουν. Προσπαθείς απεγνωσμένα να κρύψεις το μίσος σου για τους ανθρώπους. Όποιος μισεί τα ζώα μισεί σιγουρα και τους ανθρώπους. Ούτε τ' άντερα σου δεν αγαπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε στο διάολο σκατά πατημένα μουνόπανα που κάνετε τους θεωρητικούς και μόνο και μόλις σας πούνε για λύσεις το γυρνάτε στο καλαματιανό.

      Διαγραφή
  13. Ωραία παρτα σπίτι σου να τα ηρεμησης και να τους δίνεις τροφή μπας και ησυχασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν υπάρχει ελπίδα για τη βονιτσα, κάτι τέτοια (για φολες) δείχνουν το επίπεδο του κόσμου....καμμιά ελπίδα...κρίμα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο για κανα κοψίδι που φέρνουν από τα χωριά και για γιορτές αλόγου είστε Μερικά σκυλιά δεν μπορείτε να μαξεψετε.Αχρηστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε ολη την Βόνιτσα την νύχτα παντου υπαρχουν σκυλια που τριγυριζουν νηστικα ακομη και μεσα στην κεντρικη πλατεια.Τωρα ποιος θα ειναι ο τυχερος δεν ξερουμε.Δυστυχως δεν υπαρχει Δημος.Ολοι γνωριζουν το προβλημα και δεν μιλανε κοιτανε μην τους πουνε κακους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέλετε και τουρισμό τρομάρα σας.Δεν κοιτάτε τα χαλια σας πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Πανάγιω αρμόδια Αντιδήμαρχος ΔΕ Ανακτορίου και Πρόεδρος της επιτροπής ζωής. Αυτήν εκλέξατε και να τη χαίρεστε. Αυτή είναι άνεργη παίρνει μισθό 1200 ευρώ το μήνα και δίνει απευθείας αναθέσεις στο πατέρα της και τον αδελφό της. Έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό των ΟΤΑ. Γεωργοθόδωρε τελείωσες πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακου καραμπίνες και φολες για τα σκυλια?? Μαζέψου ρε ανισόρροπο άτομο. οι άνθρωποι με ψυχικές διαταραχές, κακοποιούν ανθρώπους και σκυλιά και οι περισσότεροι τραυματισμοί συμπολιτών μας οφείλονται σ' αυτούς τους ανθρώπους, παρά στα ζώα. Είσαι κομπλεξικός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα τι γραφει ο άνθρωπος!!: Καραμπίνες για τα σκυλιά;
    Έχουμε φτάσει σε σημείο τα ζώα που βρίσκονται ανάμεσά μας να είναι ανώτερα μας...
    ντροπή μας και πάλι ντροπή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να τα πάρει ο Δήμαρχος στο σπίτι του-εξοχικό του και αυτή που είναι υπεύθυνη να δώσει λύση στο θέμα που έχει ξεφύγει ποια και έχει γίνει αηδία.Αν δεν μπορούν να φύγουν να πάνε στα σπίτια τους και να αναλάβουν άλλοι να δώσουν λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1:37και 1΄41 ακου τα 3αρια ειναι τα καλυτερα φσεκια για τα σκυλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα μας φάνε τα σκυλιά Μιλτο και θα γελάει ο ΜΑΡΊΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΆΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μπορει να εχουν και λυσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στην Παλαιρο φετος το καλοκαίρι ο δημος εδωσε εντολη να θανατωθει με καραμπινα αδέσποτο σκυλο απο τον γνωστό αρχικλεφταρο. Εύχομαι να μην γινει το ιδιο καο στη Βόνιτσα. Κολοβλαχοι το προστιμο ειναι βαρυ για την κακοποιηση ζωων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Που να έρθετε και στον άγιο Νικόλαο εκεί να δείτε ποσά αδέσποτα έχουμε δεν μπορούμε να κυκλοφορησουμε μέρα - νύχτα ενω έχουμε ενημέρωση και αστυνομία και τον δήμο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kai stin katouna to idio ti kanoun den ta vlepoun h katopin eortis kai afou fane kapoion tha trexoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο