Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

΄΄ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ΄΄ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΟ Α΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ


Στην κορυφή ανέβηκε η Αθλήτρια του Αστακού στο
Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΠΕΛΟ κατακτώντας μετά από φοβερούς αγώνες το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ. Οι Αγώνες διεξήχθησαν την 21-23 Δεκεμβρίου 2017 στο Κλειστό Στάδιο Άνω Λιοσίων και ο σύλλογος του Αστακού συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση στην οποία αγωνίστηκαν 1400 Αθλητές, μόνο με την συγκεκριμένη Αθλήτρια, η οποία τελικά στέφθηκε Κυπελλούχος στα -51 κιλά κορασίδων.....

 Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε να προστεθεί στις τόσες που προηγήθηκαν την χρονιά που φεύγει για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ, και να επιβεβαιώσει την συνεχή ανοδική πορεία που βρίσκεται ο σύλλογος, ο οποίος πρωταγωνιστεί σε πανελλήνιο επίπεδο αναπτύσσοντας μία ιδιαίτερη δυναμική που έχει σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση μεγάλου αριθμού παιδιών της περιοχής. Συμμέτοχος σε αυτή την επιτυχία, εκτός από τον Δάσκαλο κ. ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο, ήταν ο Δάσκαλος του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΜΥΤΙΚΑ και ΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ  κ. ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ Σπύρος ο οποίος με τον δικό του τρόπο ενθάρρυνε, συμβούλευε και στήριζε την Αθλήτρια του Αστακού στην προσπάθεια της να φτάσει στην κορυφή. Του αξίζουν ευχαριστίες και συγχαρητήρια και για την επιτυχημένη πορεία των συλλόγων που εκπροσωπεί.

Για την επιτυχία της Αθλήτριας του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε που ΄΄ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ΄΄. Της αξίζουν συγχαρητήρια και της ευχόμαστε πάντα να την καμαρώνουμε στην κορυφή.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ




2 σχόλια:

  1. Πολλά συγχαρητήρια... Τα παιδιά του Αστακου να πρωταγωνιστουν σε όλη την Ελλάδα... Δασκαλε Κύριε Μαρίνε συγχαρητήρια για το έργο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ........ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΡΙΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο