Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ -Δευτέρα 11.12.2017

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

          Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, την 11η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Έγκριση πρακτικού Συνοπτικού Διαγωνισμού για: «Μίσθωση μηχανημάτων έργου και Οχημάτων ΔΕ  Ανακτορίου του Δήμου  Ακτίου- Βόνιτσας για το έτος 2017».
2.-Περί ψήφισης πίστωσης για πληρωμή δικηγόρου στην υπόθεση αγωγών μονίμων Υπαλλήλων (πρώην Δήμου Ανακτορίου) του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κατά του Δήμου.....



4.-Περί ψήφισης πίστωσης για πληρωμή δικηγόρου της Αικατερίνης Τσερέ, που αφορά την εκδίκαση της από 26-7-2012 και με αριθμό κατάθεσης 8/30 -7-2012 έφεση της Δημόσιας Επιχείρησης Πολεοδομίας και Στέγασης  Α.Ε κατά του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. 
5.-Περί ορισμού του έμμισθου δικηγόρου του Δήμου για να παραστεί στη δικαστική αντιδικία του Δήμου Ακτίου –Βόνιτσας με την COMOTE A.E ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
6.-Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
7.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης για την διενέργεια Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για « Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και των Νομικών Προσώπων για τα έτη 2018 και 2019». 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ  

*Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο