Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Το αδιαχώρητο στη συνεστίαση του συλλόγου Δρυμιωτών

   




         Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση του συλλόγου Δρυμιωτών, χθες Κυριακή το μεσημέρι 6 Μαρτίου στο κέντρο "Μουσικές Διαδρομές" με τον Μπαμπη Τσέρτο, τη Νάντια Καραγιάννη και άλλους καλλιτέχνες. 
        Υπήρξε μεγάλη προσέλευση απο Δρυμιώτες και φίλους, που ξεπέρασε τους στόχους του Δ.Σ του συλλόγου με αποτέλεσμα να υπάρξει το ''αδιαχώρητο''. Στο τέλος όμως επικράτησε το κέφι και η καλή διάθεση, και το κέντρο παρέμεινε γεμάτο με κόσμο εως αργά το απόγευμα.......


    Ευχές για την επιτυχία της εκδήλωσης έστειλε ο Δήμαρχος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω υποχρεώσεων του Δήμου.
      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ Τάκης Στεργίου, το μέλος της ΟΠΣΥΞ Τάκης Κοθρούλας, ο πρόεδρος του συλλόγου του Αετού Γιώργος Καραμπέκιος, και ο γραμματέας του συλλόγου Αετού Νίκος Τρυφιάτης.
      Ο σύλλογος Δρυμιωτών ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που στηρίζουν τις δραστηριότητες του συλλόγου, και εύχεται Καλές Απόκριες και να είμαστε καλά να ανταμώσουμε και πάλι του χρόνου. 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο