Αναζήτηση ΞηρόμεροNews. -Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο!

Επίθεση καταμεσήμερο δέχθηκε γυναίκα στο Αγρίνιο

Ανησυχία προκαλεί η είδηση της επίθεσης σεξουαλικής φύσεως που δέχθηκε νεαρή γυναίκα καταμεσήμερο σε κεντρικό δρόμο του Αγρινίου.
Ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου, γύρω στις 15.00 περίπου, όταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη δύο νεαρά άτομα επιτέθηκαν σε 33χρονη γυναίκα με σαφώς σεξουαλικό κίνητρο.....

Η γυναίκα τρομοκρατημένη έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα προς βοήθεια της να σπεύσουν άλλοι διερχόμενοι ενώ οι δύο δράστες με τη σειρά τους έφυγαν τρέχοντας προς την οδό Αγίου Γεωργίου.
Η αστυνομία ενημερώθηκε με καθυστέρηση για το σοβαρό συμβάν και ξεκίνησε εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή, έχοντας άλλωστε περιγραφές ακόμη και για συγκεκριμένο εργαλείο που κρατούσε ένα εκ των δύο ατόμων. Ωστόσο οι δράστες δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστούν καθώς οι έρευνες ξεκίνησαν 30 λεπτά μετά το συμβάν.
Το ζητούμενο πάντως είναι –καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν υποβλήθηκε η απαιτούμενη έγκληση- τα άτομα να εντοπιστούν καθώς σε αντίστοιχο συμβάν στο μέλλον κανείς δεν βεβαιώνει πως η παθούσα θα έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει…
agrinionews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Ξηρόμερο αγαπημένο... Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;