Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο Παναγιώτης Λ. Στούπας: Υποψήφιος Πρόεδρος για την Τοπική Οργάνωση Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας

     Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου, για τις εσωκομματικές εκλογές της 3ης Απριλίου 2016, ανακοίνωσε με Ανοιχτή επιστολή σήμερα το πρωί ο Δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου και συμπατριώτης μας με καταγωγή από την Κατούνα ο Παναγιώτης Λ. Στούπας. 
Αναλυτικά:

Ανοιχτή επιστολή – Δήλωση Υποψηφιότητας
Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες

    Η Παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, έχει προκηρύξει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των Τοπικών Οργανώσεών της, καθώς επίσης και των συνέδρων του 10ου Τακτικού Συνεδρίου.
      Με την επιστολή μου σας ανακοινώνω και επίσημα την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας δημοκρατίας που θα λάβουν χώρα την Κυριακή 3 Απριλίου του 2016,από τις 10:00π.μ. έως τις 19:00μ.μ...........



     Ακούγοντας τις δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά την εκλογή του στις περασμένες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου, πείστηκα πως υπάρχει ανάγκη για αλλαγή σελίδας στην παράταξή μας. Πως υπάρχει ανάγκη για άνοιγμα στην κοινωνία πάνω σε νέες βάσεις που θα μπορέσουν άμεσα να καταστήσουν την παράταξή μας, παράταξη ελπίδας και ευθύνης, παράταξη διακυβέρνησης της χώρας, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα.
     Πιστεύω βαθιά μέσα μου, όπως κάθε Νεοδημοκράτης, ότι η χώρα μπορεί να ξαναβρεί το δρόμο της, στηριζόμενη στις αξίες , τα ιδανικά αλλά κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό της παράταξής μας.
     Σταθερά προσηλωμένος στην Ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας και πεπεισμένος για τις ικανότητες των –ενεργών ή μη- στελεχών μας , πιστεύω ακράδαντα  ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή έξοδο της χώρας από την κρίση που την μαστίζει.
     Η ιδεολογική και πολιτική μου ταυτότητα είναι γνωστή, καθότι ουδέποτε απέκρυψα, ούτε ποτέ «σύρθηκα» πίσω από «λαϊκίστικα» συνθήματα και «απολιτίκ» συμπεριφορές. «Υπηρέτησα και υπηρετώ» με σθένος και με όλες μου τις δυνάμεις την τοπική αυτοδιοίκηση. Αρχικά από την θέση του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Μεδεώνος (2007-2010), μετέπειτα ως περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (2010-2014) και από το 2014 έως και σήμερα ως Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, έχοντας την τύχη σε όλη τη διάρκεια της μέχρι σήμερα πορείας μου, να συνεργαστώ με ανθρώπους που έδωσαν αγώνα για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
      Πίστευα και πιστεύω ακράδαντα, ότι τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στον συντοπίτη, μέσα από διαδικασίες που σε κάνουν να αγαπήσεις ακόμη πιο πολύ τον τόπο που ζεις.                  Σήμερα όμως, σε αυτήν ακριβώς τη χρονική συγκυρία, που η χώρα κλυδωνίζεται από σοβαρά προβλήματα και επειδή θεωρώ βαθιά μέσα μου ότι οφείλω να βοηθήσω, από το μετερίζι μου, στον αγώνα που ξεκίνησε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο των Νεοδημοκρατών για την θέση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Αγρίνιο (ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ), έχοντας τη σταθερή πεποίθηση ότι στο νέο της ξεκίνημα, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να βρει συνοδοιπόρους, όλους εμάς  που πιστεύουμε στον τόπο μας, που αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας αποδεδειγμένα, που είμαστε προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχουμε δραστηριοποιηθεί στον κομματικό μηχανισμό.
      Σε μια εποχή που η ενασχόληση με τα κομματικά μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους –δικαίως ίσως- ύποπτη και από κάποιους άλλους φαιδρή, φιλοδοξώ μέσα από την υποψηφιότητά μου να τους πείσω περί του αντιθέτου. Η μέχρι σήμερα εξάλλου ενασχόλησή μου με τα κοινά, ουδέν μου απέφερε, πλην της ικανοποίησης από την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Φιλοδοξώ ακόμα να πείσω ακόμη και τους πιο δύσπιστους, ότι η ανανέωση που ευαγγελίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την ενασχόληση όλων όσων μέχρι σήμερα δεν τολμούσαν να το πράξουν.
     Γι’ αυτό και απευθύνομαι σε όλους τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες, ενεργούς και μη ενεργούς, δυσαρεστημένους και μη και τους καλώ να συμμετέχουν στην εσωκομματική διαδικασία που θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την παράταξη και κατά συνέπεια για την ίδια την χώρα.
      Ζητώ τη βοήθεια και συνδρομή όλων όσων πιστεύουν στο ηθικό πλεονέκτημα της μεγάλης μας παράταξης και όσων επιθυμούν να σηματοδοτήσουν με την ψήφο ή/και τη συμμετοχή τους, την ολική επαναφορά του υγιούς κομματιού της ελληνικής κοινωνίας. Εκείνων δηλαδή, που πιστεύουν στη δημιουργία και την ανάπτυξη, στην πρόοδο και την προοπτική, στην εργασία και την προκοπή, στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την ελεύθερη αγορά, στην υπευθυνότητα και την στοχοπροσήλωση, στην Ευρώπη και την σταθερή πορεία της χώρας μας μέσα σ’ αυτή. Σε όλους αυτούς που βαρέθηκαν το λαϊκισμό, το ψέμα, το τάξιμο και τις εύκολες «λύσεις». Τέλος, ζητώ τη στήριξη όλων εκείνων που θέλουν να τα αλλάξουν όλα, στη χώρα αλλά και στο κόμμα. Εκείνους που έχουν επισημάνει τις ατέλειες και ελλείψεις της κεντροδεξιάς και επιθυμούν να συνδράμουν στο κάλεσμα του νέου μας Προέδρου για μια αλλαγή σελίδας.
       Η  Τοπική Οργάνωση Αγρινίου θα πρέπει να ανοίξει τις πόρτες της στην κοινωνία, να την αφουγκράζεται και να συμμετέχει ενεργά κάνοντας προτάσεις σε προβλήματα που θα αναδεικνύονται από τα στελέχη της. Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ και θα σταθώ αλληλέγγυος και αρωγός στην ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας ,θα συνεργαστώ με όλους σας, διότι μόνο με αγαστή συνεργασία μπορούμε να διεκδικήσουμε λύσεις στα προβλήματά μας ,αλλά και να στηρίξουμε τον τόπο μας Όλα αυτά ήταν  που «μίκρυναν» στο παρελθόν την παράταξή μας  και έδιωξαν μακριά ανθρώπους που και ήθελαν και μπορούσαν να προσφέρουν και θα κοσμούσαν με την παρουσία και την προσφορά τους τον πολιτικό μας  φορέα. Στη νέα εποχή για την Νέα Δημοκρατία, ευελπιστώ αυτό να αλλάξει και φιλοδοξώ με την υποψηφιότητά μου να βάλω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την κατεύθυνση, στην κατεύθυνση δηλαδή του ανοίγματος στην  κοινωνία και στην επανάκτηση της εμπιστοσύνης της. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω , μέσα σε αυτό το πλαίσιο.

Ζητώ να  με στηρίξετε στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΔΗΜΤΟ Αγρινίου
Την Κυριακή 3 Απριλίου μπορούμε όλοι μαζί να βάλουμε τις βάσεις για ένα νέο ξεκίνημα.

Με εκτίμηση
Στούπας Λ. Παναγιώτης
Δημ. Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο