Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Την Πρωταπριλιά συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

     Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 1η του μηνός Απριλίου του έτους 2016, μέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας δημοτικού βοσκοτόπου έκτασης χιλίων οκτακοσίων (1.800) στρεμμάτων στη θέση «ΒΟΪΔΟΛΙΒΑΔΟ» της Τ.Κ. Κονοπίνας.
2.-Έγκριση Έκθεσης Επιτροπής καταλληλότητας κτιρίου για την μίσθωση ακινήτου από το Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.
3.-Συζήτηση αίτησης για μείωση μισθώματος σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4071/2012.  
4.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για άσκηση εφέσεων κατά αποφάσεων του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αγρινίου στην υπόθεση Προσφυγής της εταιρείας «Άγγελος Σολδάτος κ'  ΣΙΑ Ε.Ε.» (Λατομικό τέλος 5%), και ψήφιση σχετικής πίστωσης.......

 
5.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στο Διοικητικό Εφετείο Πατρών για υπόθεση του πρώην Δήμου Παλαίρου.
6.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για παροχή γνωμάτευσης για την οικονομική υπηρεσία του Δήμου (διαταγές πληρωμής).
7.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για παροχή γνωμάτευσης για την οικονομική υπηρεσία του Δήμου (υπερχρεωμένα νοικοκυριά).
8.-Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.
9.-Περί ψήφιση πίστωσης και εκτελέσεως μικρών έργων και εργασιών από τον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2016.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

3 σχόλια:

  1. Πάντα το τελευταίο θέμα όπου γίνονται οι απευθείας αναθέσεις για την εξυπηρέτηση πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήριαλ έχει γίνει το κοινωνικό πάντωπολειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος Δημοτικός Σύμβουλος χρέωσε τους Δημότες με 420 ευρώ , για έξοδα δυο διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο που έγινε συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη 15 και 16 Ιανουαρίου 2016 ; Στη διαύγεια έχουμε
    Έξοδα διανυκτέρευσης 210*2= 420,00 ευρώ .
    Αντιδήμαρχε Οικονομικών και μέλος του ΔΣ και της ΕΕ του ΦΟΣΔΑ κ Στούπα Λάκια συμφωνήσατε και σεις.
    Και σε σουίτα να κοιμήθηκε ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρης τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Γιώργο Κατσαμπίρη νωρίς μπήκες στα κόλπα.Μην προκαλείτε. Δίπλα σας υπάρχει μεγάλη φτώχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο