Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Επιμορφωτική ημερίδα του ΚΕΔΔΥ στο 2ο Νηπιαγωγείο Βόνιτσας




ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΔΔΥ (ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ) ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 

     Το ΚΕΔΔΥ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο 8ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής, κα Νικολακοπούλου Ελένη διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής με θέμα: "Διερεύνηση σχέσεων Εκπαιδευτικών-Γονέων". 
       Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 η διεπιστημονική ομάδα του ΚΕ.Δ.Δ.Υ Αιτωλοακαρνανίας αποτελούμενη από τις ψυχολόγους, Μαντζάνα Δήμητρα και Χριστογιάννη Όλγα, τη Νηπιαγωγό Τσαούση Δέσποινα και με τη Σχολική Σύμβουλο κα Νικολακοπούλου Ελένη, υλοποίησε στο 2ο Νηπιαγωγείο Βόνιτσας τη βιωματική επιμορφωτική συνάντηση.......



  .....όπου οι συμμετέχοντες νηπιαγωγοί είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή πρακτική τους, εστιάζοντας στη συναλλαγή τους με τους γονείς και τις δυσκολίες που προκύπτουν. 
     Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στα πλαίσια μιας πολύ οργανωμένης ημερίδας, σ’ ένα ιδιαίτερα φιλόξενο χώρο και η ανταπόκριση και συμμετοχή των συμμετεχόντων ήταν ουσιαστική και γόνιμη. 
    Η επιμορφωτική ημερίδα θα συνεχιστεί  σε Νηπιαγωγούς την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στη Ναύπακτο και στις 15 Απριλίου 2016 στο Μεσολόγγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο