Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Σε ορισμό Δικηγόρου προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή για να γνωμοδοτήσει.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, με μοναδικό θέμα τον ορισμό Δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης, σχετικά με δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής του Δήμου Ξηρομέρου σε ποινική δίκη και άσκηση τυχόν άλλων ένδικων βοηθημάτων, ύστερα από την άσκηση ποινικής δίωξης από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος, με φερόμενο παθόντα – ζημιωθέντα το Δήμο Ξηρομέρου.....


ΠΑΡΟΝΤΕΣ.
α) ΕΚ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
1. Κων/νος Λαϊνάς
2. Κων/νος Κυριάκος
3. Παναγιώτης Γαζέτας
4. Θωμάς Ρετούλης

β) ΕΚ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
1. Κων/να Κουμανδράκη - Σαμαρά
2. Απόστολος Βελόνας

ΑΠΟΝΤΕΣ.
Ουδείς.

Τα τέσσερα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, τα προερχόμενα από την πλειοψηφία, ψήφισαν να οριστεί να γνωμοδοτήσει ο Δικηγόρος κ. Δημόπουλος, ενώ τα δύο μέλη τα προερχόμενα από την μειοψηφία, ψήφισαν να γνωμοδοτήσει ο Δικηγόρος κ. Γεωργίου, με το σκεπτικό ότι δεν είναι ορθό να επιλέγεται Δικηγόρος που έχει χειριστεί και άλλες υποθέσεις του Δήμου στο παρελθόν.
Υπήρξε και μία πρόταση από απλούς δημότες, μη μέλη της Ο.Ε., που πρόσκεινται στην Συμπολιτεία και παρακολουθούσαν την συνεδρίαση να μπουν και οι δύο Δικηγόροι, όμως δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, για λόγους οικονομίας όπως ανέφερε κάποιος από την πλειοψηφία (!).
Από την διαδικασία, από ένα σημείο και πέρα, απείχε ο Πρόεδρος της Ο.Ε. και Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης και χρέη Προέδρου άσκησε ο Αντιδήμαρχος κ. Λαϊνάς.

mytikaspress

3 σχόλια:

  1. Δικαιολογιεσ τισ πλάκας... τους φάνηκαν πολλά να δώσουν 350 ευρό ακόμη για δεύτερο δηκηγορο τώρα σκέφτηκαν να κάνουν οικονομία στα χρήματα του Δήμου ενώ μέχρι τώρα έχουν δώσει κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρό σε απευθείας αναθέσεις.....αυτοί δε παίζονται με τίποτα μασ δουλεύουν όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ Ο Α.Π ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΙΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος α.π ρε μεγαλε?που ζεις?θα ηταν δημαρχος ο γαλουνης χωρις τον α.π?πας καλα?ο α.π ειναι υπευθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο