Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Πορνεία στο Αγρίνιο: Δικογραφία σε βάρος γυναικών στα παλιά δημοτικά σφαγεία

       Επιχείρηση για τον εντοπισμό ατόμων που εκδίδονται με αμοιβή πραγματοποίησαν χθες το βράδυ άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Αγρινίου, μετά από πληροφορίες πως τέτοια φαινόμενα «ανθούν» στην συγκεκριμένη περιοχή την τελευταία περιοδο, πέριξ του δημοτικού πάρκινγκ των παλιών δημοτικών σφαγείων.
    Συγκεκριμένα δυο αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο σημείο και τους προσέγγισαν δυο γυναίκες ηλικίας 49 και 38 ετών που προσφέρθηκαν να τους προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους έναντι ευτελούς χρηματικό ποσού.
     Η ερωτική πράξη είχε συμφωνηθεί να γίνει σε κοντινό σημείο που είναι εγκαταλειμμένο με βάτα και καλαμιές, πίσω από το σχολικό συγκρότημα στον παλιό σταθμό του τρένου...........



   Μόλις η «διαπραγμάτευση» τελείωσε, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ολοκλήρωση της επιχείρησης με τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος των δυο γυναικών για παράβαση του νόμου περι εκδιδομένων επ’αμοιβή προσώπων.
     Οι επιχειρήσεις στην περιοχή πάντως αναμένεται να συνεχιστούν μιας και τα περιστατικά αυτά το τελευταίο διάστημα ειδικά ήταν αρκετά συχνά και σύμφωνα με πληροφορία οι δράστιδες δεν είχαν και τόσο στόχο το μικρό αντίτιμο αλλά τα πορτοφόλια των πελατών τους…

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο