Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στο Μεσολόγγι

Τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν σήμερα από την Ασφάλεια Μεσολογγίου. Οι δράστες όπως διαπιστώθηκε είναι άνδρες ρομά και στις τέσσερις περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα: εξιχνιάστηκε κλοπή του ποσού των 300 ευρώ που σημειώθηκε στον χώρο των  γραφείων της Μητρόπολης στο  Μεσολόγγι  στις 15/3/16. Ο δράστης, ηλικίας 34 ετών έκλεψε το ποσό των 300 ευρώ από τσανάκι μέσης......

Στην εξιχνίαση κλοπής που σημειώθηκε στις 27/2/16 έφτασαν σήμερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ο δράστης, 15 ετών, έκλεψε το πορτοφόλι από γυναίκα  50 ετών  , μαζί με το ποσό των 300 ευρώ που υπήρχε σε αυτό, ενώ φάνηκε πως μέσα στις επόμενες ώρες και πριν η γυναίκα προλάβει να ακυρώσει τις πιστωτικές τις κάρτες που βρίσκονταν μέσα στο πορτοφόλι , ο δράστης προχωρούσε και σε αναλήψεις .
Συγκεκριμένα πρόλαβε να κάνει δύο αναλήψεις, 100 και 120 ευρώ αντίστοιχα.
Εξιχνιάστηκε ακόμη κλοπή σε οικία στο Μεσολόγγι που σημειώθηκε στις 16/9/15. Δράστες δύο άνδρες ρομά ηλικίας 27 και 31 ετών. Μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο κουζίνας και αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο, μικρό χρηματικό ποσό , διάφορα έγγραφα και τρία ζευγάρια γυαλιά.
Τέλος, ταυτοποιήθηκε άνδρας ρομά ηλικίας 21 ετών, για κλοπή από φορτηγό δημόσιας χρήσης, στις 8/2/16. Ο 21χρονος αφαίρεσε από το όχημα , που δεν ήταν κλειδωμένο, ένα κινητό και 150 ευρώ. Σε βάρος των δραστών σχηματίζεται δικογραφία.
agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο