Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στο Μεσολόγγι

Τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν σήμερα από την Ασφάλεια Μεσολογγίου. Οι δράστες όπως διαπιστώθηκε είναι άνδρες ρομά και στις τέσσερις περιπτώσεις.
Συγκεκριμένα: εξιχνιάστηκε κλοπή του ποσού των 300 ευρώ που σημειώθηκε στον χώρο των  γραφείων της Μητρόπολης στο  Μεσολόγγι  στις 15/3/16. Ο δράστης, ηλικίας 34 ετών έκλεψε το ποσό των 300 ευρώ από τσανάκι μέσης......

Στην εξιχνίαση κλοπής που σημειώθηκε στις 27/2/16 έφτασαν σήμερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Ο δράστης, 15 ετών, έκλεψε το πορτοφόλι από γυναίκα  50 ετών  , μαζί με το ποσό των 300 ευρώ που υπήρχε σε αυτό, ενώ φάνηκε πως μέσα στις επόμενες ώρες και πριν η γυναίκα προλάβει να ακυρώσει τις πιστωτικές τις κάρτες που βρίσκονταν μέσα στο πορτοφόλι , ο δράστης προχωρούσε και σε αναλήψεις .
Συγκεκριμένα πρόλαβε να κάνει δύο αναλήψεις, 100 και 120 ευρώ αντίστοιχα.
Εξιχνιάστηκε ακόμη κλοπή σε οικία στο Μεσολόγγι που σημειώθηκε στις 16/9/15. Δράστες δύο άνδρες ρομά ηλικίας 27 και 31 ετών. Μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο κουζίνας και αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο, μικρό χρηματικό ποσό , διάφορα έγγραφα και τρία ζευγάρια γυαλιά.
Τέλος, ταυτοποιήθηκε άνδρας ρομά ηλικίας 21 ετών, για κλοπή από φορτηγό δημόσιας χρήσης, στις 8/2/16. Ο 21χρονος αφαίρεσε από το όχημα , που δεν ήταν κλειδωμένο, ένα κινητό και 150 ευρώ. Σε βάρος των δραστών σχηματίζεται δικογραφία.
agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια: