Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Στη Βόνιτσα, ο «Γληγοράκης» σκόρπισε πολύ κέφι…. (ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη)

        




        Με κέφι πολύ, οι καρναβαλικές ομάδες παρέλασαν στον κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας και καταχειροκροτήθηκαν από όσους βρέθηκαν εκεί και παρακολουθούσαν…..
























 




 






























































































































 




























































































































1 σχόλιο:

  1. η 7η κατά σειρά φώτο. τα λέει όλα για το "κέφι" που τάχα επικρατούσε και την διασκέδαση..., όλοι πιέζουν τον εαυτό τους να δείξουν ότι τάχα διασκεδάζουν, μια διασκέδαση επιφανειακή και ρηχή, ανούσια, τελείως αντίθετη με το κλίμα των ημερών και τις δυσκολίες που περνά η Ελλάδα και ειδικά πολλοί συμπολίτες μας. Μετά την συμμετοχή, γυρνώντας όλοι στα σπίτια τους, το γνωστό συναίσθημα....εσωτερικό κενό και όλη αυτή η δήθεν χαρά και διασκέδαση εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού φανερώνοντας τον ψεύτικο και ανούσιο χαρακτήρα της, αφήνωντας ένα εσωτερικό κενό και μια δίψα στην ψυχή για κάτι ανώτερο και πραγματικά ουσιώδες το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την συμμετοχή στο Καρναβάλι. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
    Καλή Σαρακοστή σε όλους και καλό πνευματικό αγώνα και προετοιμασία για το Πάσχα. Εκεί είναι η ουσία και όχι στα καρναβάλια και στα μασκαρέματα.
    Υπομονή στους συνδημότες μας που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα και βλέπουν να ξοδεύονται χρήματα σε καρναβάλια την στιγμή που οι ίδιοι δεν έχουν να πάρουν φαγητό στα παιδιά τους.
    Οι υπόλοιποι, ελπίζω τουλάχιστον να "διασκεδάσατε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο