Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ;

          Από έγκυρες πηγές πληροφορούμαι ότι μεθοδεύεται η εγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων σε παλιό στρατόπεδο στο ΡΙΒΙΟ (ΑΓΡΙΛΟ), δηλαδή κοντά στην ΚΑΤΟΥΝΑ.

ΕΡΩΤΩ τον κ. Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας:
-Είναι ενήμερος αυτών των κυβερνητικών σχεδιασμών; Και ποια είναι η θέση του και οι ενέργειές του επί του θέματος;
-Γιατί δεν ενημερώνει άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Δημοτικές παρατάξεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ώστε να εξετασθεί και διαμορφωθεί κοινή θέση χειρισμού του; 

     Εκφράζω αυτό μου τον προβληματισμό και τις ανησυχίες γιατί οι μέχρι τώρα αποφάσεις και χειρισμοί του Δημάρχου σε κρίσιμα θέματα όπως του ΧΥΤΑ και των απορριμμάτων, όπως του ΦΟΔΣΑ, όπως του σχεδίου με τη ΛΕΥΚΑΔΑ, κ.α. ΔΕΝ μου εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη για την ικανότητά του να χειριστεί με επιτυχία το νέο θέμα που προκύπτει!   




ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Στρατηγός)
Δημοτικός Σύμβουλος Δημ. Παράταξης «Ανοικτός Δήμος» 


19 σχόλια:

  1. Τα ομορφα στρατόπαιδα όμορφα καίγονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα είναι μπας και εκπολιτιστούμε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους...να δούμε και κανέναν τουρίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα ρθει ένα πρωϊνό η ΜΟΜΑ με τον Καμένο και θα διαμορφώσει τα χότ σποτ για τους πρόσφυγες στο πίτσ φυτίλι όπως κάνει παντού και οι "σύντροφοι" του ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιδρούν όπως παλιότερα αντιδρούσαν με τον φράχτη στον Έβρο κ.λπ κοινωνικές δραστηριότητες....τώρα είναι όλα στον βωμό του πατριωτισμού όπως μας λέει και ο υπ. εσωτερικών και οι άλλοι υπουργοί. και να είμαστε εντάξει προσωπικά εκτιμώ ότι αυτοί οι άνθρωποι , θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ανθρωπίνως και αν χρειάζονται και είναι αναγκαίοι να εγκατασταθούν στον Αγρυλο , γιατί όχι ; ομως οι πρόσφυγες θέλουν να πάνε στη Ευρώπη κι όχι στ΄ Αχυρά ή στο Βούστρι ή στα Βζανά ή στ΄Αγράμπελο και Πρόδρομο ή στα Σκλάβενα ή στην Περατειά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι προσφυγές είναι όπως ηταν και οι Ελληνές κυνηγημένοι. Στην χώρα που ζούμε δεν θέλουν να μείνουν. Είναι πέρασμα προς την κεντρική Ευρώπη. Εμποδίζοντας τους απλά αυξανει η τιμή της διακίνησης τους. Αθέλα (;) ενισχυουμε τους δουλεμπόρουν και σκοτώνουμε παιδιά. Η φιλοξενία είναι δείγμα πολιτισμού και ανθρωπισμού.

    Δεν επηρεάζουν την τοπική κοινωνία και δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε μισάνθρωποι.

    Δεν νομιζώ ότι αξίζει να αναφερφώ στην πολιτική εκμετάλευση που υπάρχει γύρω απο το θέμα σε Ελλάδα και ΕΕ.

    Σε λίγα χρόνια που το θέμα θα έχει λήξει θα πρέπει να έχουμε προσφέρει φιλοξενία που θα μας κάνει ιστορικά περήφανους.
    Ντροπή θα πρέπει να νοιώθουμε για τον ρόλο μας στον βομβαρσισμό της Σερβίας και για τις αποστολές στο Αφγανιστάν.

    Χούσος Κώστας
    Θύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν επηρεάζουν την τοπική κοινωνία του Θηρίου κύριε Χουσο. Κοίταξε και λιγο παραπέρα, τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μην κοιτάμε μόνο το "χωριουδάκι" μας και το "σπιτακι" μας. Η Ελλάδα αιμορραγεί από παντού κ δυστυχώς αυτοί που κυβερνάνε ειναι άσχετοι. Με τα παραμύθια και τις πολιτικές τους έχουν φέρει την Χώρα στην χειρότερη κατασταση που εχει έρθει ποτε σε καιρο ειρήνης κ δυστυχως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακομη.

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΧΟΥΣΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΗΝΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Η ΧΩΡΑΦΙΑ ΒΑΛΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΟΗΘΑΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΑΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΗΣΤΑΝ-ΚΟΓΚΟ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΤΟΥΡΚΜΕΝΗΣΤΑΝ-ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΘΗ ΕΚΕΙ ΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΗΚΑΝΤΙΔΕΣ ΟΛΟΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οι αγωνες που εγιναν με τον σολδατο να επαναληφθουν αλλα τωρα τους αρχοντες δεν τους ακουει κανενας οπως χθες στο δημαρχειο μας για το κεντρο υγειας που μαζευτηκαμε μολις 18 ανθρωποι γιατι δεν τους καταλαβαινουμε τους γιωργοθοδωρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Συριζα !
    Ειναι κομμα της κοινωνικης αληλλεγγυης και της ανθρωπιας !
    απο Χωριο του Ξηρομερου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατι τέτοιοι σαν εσένα μας κατέστρεψαν όλουςντους Έλληνες, ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Πασοκοι....όσοι ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να ζητάτε συγνώμη από όλους τους Έλληνες για πολλα χρόνια μέχρι να εξιλεωθειτε. Η κατάντια της χώρας δεν εχει προηγούμενο.

      Διαγραφή
    2. Αντέ ρε που σε πείραξε ο σύριζα ένα χρόνο. Όταν σου φόρεσαν 550.000 αλβανούς μίλαγες? Ούστ.

      Διαγραφή
    3. Ουστ πες στα πρόβατα σου τσοπάνη! Και κοίτα να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για την ψήφο σου στο πολιτικό συνονθύλευμα που λέγεται Σύριζα. Δυστυχως η ιστορία θα το καταγράψει ως το κόμμα των παραμυθαδων, των υποστηρικτών των ομοφυλοφίλων και αυτών που κατέστρεψαν την Ελλαδα με τις εξωτερικές πολιτικές του. Το ιδιο ισχύει και για τους αμετανόητους πρώην πρασινοφρουρους ψηφοφόρους του. Ειδικά τους αμετανόητους σαν εσένα. Βγάλε τις παρωπίδες σου και κοίτα γύρω σου, περα από το σπιτάκι και την αυλή που μένεις...

      Διαγραφή
    4. Προς 5.20' πρώην πρασινοφρουρε νυν συριζαιε νομιζα οτι το είδος σας είχε εκλείψει...απ'οτι φαίνεται όχι... δεν βάζετε μυαλο ορισμένοι και δυστυχως την πληρώνουμε ολοι εμείς οι υπόλοιποι αφού κάποιοι σαν εσένα με περιορισμένη αντίληψη, δυστυχως έχουν δικαίωμα ψήφου...άντε στην σπηλιά σου παλι και αναλογισου πως με την ψήφο σου συνεβαλες για να έρθει η Ελλαδα σε αυτη την κατάσταση.

      Διαγραφή
  10. Οι Συριοι και οι Ελληνες ! ειναι λαοι πολιτισμενοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι Ελληνες και οι Συριοι ειναι ΣΥΡΙΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο