Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Γ. Γεραφέντης: ο Ξηρομερίτης δημοσιογράφος της ΕΡΤ που «τα πήρε» με τις «μαϊμού» ζωντανές συνδέσεις!

Χαμός από χθες στους δημοσιογραφικούς κύκλους της Αθήνας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα ακόμη «κατόρθωμα»  της κρατικής  τηλεόρασης, που οι υπεύθυνοι της στην προσπάθεια τους να προσδώσουν «ζωντάνια» στην πρωινή  ζώνη, παρουσίαζαν δήθεν ζωντανές συνδέσεις των παρουσιαστών με ρεπόρτερς, που στην πραγματικότητα όμως ήταν μαγνητοσκοπημένες και στην πραγματικότητα αυτές που έπαιζαν την προηγούμενη μέρα! Όλα αυτά μάλιστα εν αγνοία των δημοσιογράφων που υποτίθεται πάντα, συνδέονταν από τα άγρια χαράματα για να μεταδώσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε μια σειρά από θέματα της επικαιρότητας.
Ένα από τα «θύματα» της νέας αυτής «πατάτας» της ΕΡΤ ήταν και ο Ξηρομερίτης δημοσιογράφος (από τον Καραϊσκάκη) Γιώργος Γεραφέντης, που με τον επαγγελματισμό και το ήθος που τον διακρίνουν  δεν έκρυψε τα λόγια του και έγραψε στον τοίχο του στο facebook:....

«Θεωρώ απαράδεκτη την πρακτική που εφαρμόζεται στο δελτίο της ΕΡΤ στις έξι το πρωί, με δήθεν «ζωντανές συνδέσεις» με συναδέλφους που καλύπτουν όλο το φάσμα του ρεπορτάζ κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Ενα απο τα θύματα της μαϊμού- σύνδεσης ήμουν και “γω. Ούτε είχα ενημερωθεί αλλά και δεν είχα αντιληφθεί την ενέργεια αυτή που είναι άκρως προσβλητική για την πορεία μου στο χώρο και την επαγγελματική μου υπόσταση. Όλα έγιναν εν αγνοία μου. Ψάχνω τον εμπνευστή…»
Τα σχόλια και τα likes είναι εκατοντάδες κάτω από την ανάρτηση του δημοσιογράφου, που εδώ και χρόνια ξεχωρίζει στο αστυνομικό ρεπορτάζ και θεώρησε -και σωστά- άκρως προσβλητική για την πορεία του την πράξη αυτή της ΕΡΤ, που μετά το κράξιμο, απολογήθηκε δημοσίως…
agriniopress.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο