Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Στην Ελλάδα η Αντζελίνα Τζολί – Κοντά στους πρόσφυγες και τους μετανάστες

      



      Κοντά στους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ, Αντζελίνα Τζολί.
       Η δημοφιλής ηθοποιός συνομίλησε με πρόσφυγες κάθε ηλικίας, ενώ στην πύλη Ε1, η κ. Τζολί συνάντησε μία οικογένεια Αφγανών προσφύγων, η οποία διαβιεί μέσα σε κοντέινερ και οι οποίοι της περιέγραψαν τους λόγους για τους οποίους έφυγαν από την πατρίδα τους αλλά και το ταξίδι τους μέχρι την Ελλάδα............



Το περιστατικό διηγήθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εθελόντρια της Ομάδας«Refugees Welcome» Νέσια Μιλιέ.
     Στη συνέχεια, η δημοφιλής ηθοποιός συνομίλησε με πρόσφυγες που την περίμεναν έξω από το κοντέινερ. Μία πρόσφυγας από τη Συρία μόλις την αντίκρυσε ξέσπασε σε κλάματα και, όπως περιέγραψε η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Τζολί τής χάιδεψε τα χέρια και αγκάλιασε το δύο μηνών ανιψάκι που κρατούσε στην αγκαλιά της.
      Η πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις και σύμφωνα με πληροφορίες αυτήν την ώρα κατευθύνεται στον Ελαιώνα.
Στις 5 το ασπόγευμα η κ. Τζολί θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗ: ert.gr


3 σχόλια:

  1. Το είδαμε και αυτό. Επίσκεψη της Τζολί στη τριτοκοσμική χώρα που την λένε Ελλάδα.Η απόλυτη κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την κατάντια που την είδες??
    Πολύ καλά έκανε και ήρθε.Δεν ψάχνει υστεροφημία.

    Ηκαταντια είσαι εσύ ανώνυμε που 50 χρόνια ψηφίζεις την απόλυτη ξεφτίλα των πολιτικών.

    Πήγαινε στον καφενέ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς 6.51,
    προφανως και δεν έπιασες το "πνεύμα" του σχολίου του 4.44' με το οποίο συμφωνώ. Η Τζολί, που συνήθως επισκέπτεται χώρες του λεγόμενου τρίτου κόσμου, έκανε και την εμφάνισή της στην Ελλαδα για να βοηθήσει ( και καλα) τους πρόσφυγες. Απλα γίνεται αυτόματα ο παραλληλισμός της Χώρας μας, στην άθλια κατάσταση που βρίσκεται εξαιτίας των πολιτικών και των παλιών αλλα κυρίως και της παρούσας κυβέρνησης-τσιρκο, με αυτες του τρίτου κόσμου. Ελπίζω τωρα να κατάλαβες. Όντως κατάντια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο