Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Με επιτυχία η χοροεσπερίδα του Συλλόγου ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ στην Αθήνα





      Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα μεσημέρι Κυριακής 6 Μαρτίου 2016, η ετήσια χοροεσπερίδα με κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων ‘’Ο Αμβρακικός’’, στο μεζεδοπωλείο Ψυρρηκοκό στην περιοχή Ψυρρή, σήμερα το μεσημέρι! 
       Οι Βονιτσάνοι που παρευρέθηκαν εκτός από το άφθονο κρασί και φαγητό, διασκέδασαν με το ρεπερτόριο μιας νεανικής ορχήστρας, με τραγουδίστρια τη Βονιτσάνα Μαρία Κωσταράκη, μια νέα και άξια καλλιτέχνη!.....

 
      Το παρόν έδωσαν ο βουλευτής κος Καραγκούνης, οι κύριοι Στεργίου, Κοθρούλας και Μπουρνάζος της ΟΠΣΥΞ, ο κος Πατούλας εκδότης της εφημερίδας Αιτωλοακαρνανικής, ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Τσαβαλάς, ενώ μετέφεραν τις ευχές και το χαιρετισμό τους μέσω του Δ.Σ. ο Δήμαρχος Βόνιτσας κος Αποστολάκης και ο Πρόεδρος της Αμφικτυονίας κος Ντόβας! 
        Το Δ.Σ. ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του τους συμπατριώτες που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και αυτούς γενικά που στηρίζουν τον τόπο με κάθε τρόπο και θα συνεχίσει την προσπάθεια με μοναδικό στόχο, το καλό της Βόνιτσας, τίποτα άλλο!



 


































2 σχόλια:

  1. Μπράβο στο σύλλογο που μετά από την τόση λάσπη που έφαγε από συγκεκριμένα άτομα, κατάφερε να απομονώσει τα <> και τους διαβολείς, να σταθεί στα πόδια του και να βάλει τα θεμέλια για μια σωστή, ουσιαστική προβολή της Βόνιτσας, των ηθών και των εθίμων της!!! Καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ. ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΊΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΌΝΤΟΣ. ΚΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο