Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Aποστολάκης Γιώργος: Η πρότασή σας δεν αφορά εμάς, εμάς μας ξεχάσατε, θα είμαστε απέναντι (ΒΙΝΤΕΟ)

        O Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης στη εκδήλωση διαβούλευσης για το χάρτη Υγείας χαρακτήρισε αρχικά την πρόταση φιλόδοξη για κάποιες περιοχές και τέλος τις παροχής Υγείας για κάποιες άλλες. 
      Ζήτησε την αναβάθμιση του περιφερειακού ιατρείου στην Πάλαιρο σε πολυδύναμο, λέγοντας ότι η περιοχή είναι πρώτη σε διανυκτερεύσεις τουριστών στο νομό, ενώ όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Κατούνας τόνισε ότι εξυπηρετεί πάνω από 5.000 μόνιμους κατοίκους.....
ΒΙΝΤΕΟ


     Τόνισε μάλιστα ότι στην περιοχή δεν υπάρχει ούτε καν ένας ιδιώτης παθολόγος, ενώ αναρωτήθηκε με νόημα αν το σχέδιο της 6ης ΥΠΕ ανταποκρίνεται σε πολιτικές σκοπιμότητες πολιτευτών για να εξυπηρετηθούν μόνο τα αστικά κέντρα του νομού. 
     Ζήτησε την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας την πλήρη στελέχωσή του και να λειτουργεί σε 24ωρη βάση..........



     Είχε μάλιστα έντονο διάλογο όταν αναφέρθηκε σε πρόταση του Υπ. Υγείας από το 2010 -που όμως δεν προχώρησε- για περιφερειακό νοσοκομείο στο Άκτιο που θα εξυπηρετεί όχι μόνο την περιοχή του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, αλλά και την Λευκάδα και Πρέβεζα. 
     «Η πρότασή σας δεν αφορά εμάς, εμάς μας ξεχάσατε, θα είμαστε απέναντι» είπε και κατέληξε λέγοντας ότι ο δήμος έχει βοηθήσει τις δομές Υγείας της περιοχής με καύσιμα, υλικά και αγορά εξοπλισμού.

       Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στο τέλος της εκδήλωσης από την πλευρά της 6ης ΥΠΕ, αφέθηκε να εννοηθεί ότι το θέμα του Κέντρου Υγείας Κατούνας θα επανεξεταστεί ως προς την 24ωρη λειτουργία.

http://www.agrinioculture.gr/

4 σχόλια:

  1. Για να σας σεβαστούν οι παραπάνω Δήμαρχε, καλόν θα ήταν η σημερινή και η προηγούμενη δημοτική αρχή να είχαν σεβαστεί οι ίδιοι το τόπο μας. Όταν φτιάχνουν Χυτά στη περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς , φέρνουν σκουπίδια από Πύργο , Αρχαία Ολυμπία σήμερα, αύριο θα έρθουν από Λευκάδα μέχρι το Φθινόπωρο δεν ξέρω από που, ¨όταν το νερό στη περιοχή Πογωνιάς, Στενού , Βαρκού, βάθια βάλι και μέρος της Παλαίρου είναι ακατάλληλο προς πόσιν , όταν αγοράζετε χωράφι αντικειμενικής αξίας 36.000 με 214.000 ευρώ, όταν για 40 ποδήλατα ξοδεύετε 168.000 ευρώ, όταν για δύο παιδικές χαρές πληρώνετε 240.000 ευρώ, όταν για την ψηφιακή σύγκλιση πληρώνετε 280.000 ευρώ για μια υπηρεσία ανύπαρκτη μέχρι στιγμής, όταν φτιάχνετε τα κτίρια του βιολογικού στη Πάλαιρο 50 μέτρα από τη θάλασσα δίπλα από τεράστια ξενοδοχειακή μονάδα και διπλά στη κοινοτική τουριστική επιχείρηση, όταν ο δρόμος Πογωνιάς Πλαγιάς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, όταν , όταν ...... τότε πρώην Δημάρχε Σολδάτο και νυν Δήμαρχε Αποστολάκη και οι Δημοτικές σας ομάδες κάντε πρώτα την ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ και μετά κάντε κριτική στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για την υγεία στο ΔΗΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για 10 χρόνια ακόμα Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε Ακτιου Βονιτσας μας ειπες στο βιντεο οτι το κοματι Μυτικας Παλαιρος ειναι το Τουριστικο φηλετο της Αιτ/νιας
    και οτι διαθετη η παλαιρος 1200 κληνες και κατι λεϊ αυτο.Για τους αλους το λεϊ για εσας οχι.
    Με τις προξεις σας εσυ και δημαρχος ξηρομερου ο οποιος απουσιαζε απο την διαβουλευση ,Πηρατε αποφαση για να δεχθητε τα
    σκουπιδια του Πηργου για να Καταστρεψετε το φηλετο για το οποιο κοπτεστε ελεω ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρε καρυ σ'εφαγε ο τάνταρος με τον κουρουμπλή αλλιως αιώνιος δήμαρχος θάσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο