Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Δεν άντεξε άλλο τον εμπαιγμό και ξήλωσε πόρτες και αλουμίνια στο Δήμο Ξηρομέρου!!


Αναδημοσιεύομαι αυτούσιο το κείμενο από την Εφημερίδα «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»:

ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΘΥΡΩΝ 
      Δεν άντεξε άλλο τον εμπαιγμό και ξήλωσε πόρτες και αλουμίνια στο Δήμου Ξηρομέρου!! 
    Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, μα αυτό μας φέρνει... γέλιο!
Μόνο απ' την αστεία του πλευρά μπορούμε να το προσεγγίσουμε το πραγματικό απίστευτο περιστατικό που συνέβη προχθές στο Δήμο Ξηρομέρου και στον Αστακό, καθώς αν σταθούμε στη σοβαρή διάσταση θα πρέπει να σχολιάσουμε μια σειρά από καταστάσεις που υποβιβάζουν συνολικά τον θεσμό, και δεν το θέλουμε.
     Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης, άλλωστε δεν φταίει τίποτα. Μια χαρά είναι. Αν τώρα κάποιοι που τον υπηρετούν τα έχουν κάνει μαντάρα.... αυτό είναι άλλη υπόθεση.
     Στο προκείμενο τώρα ο Δήμος Ξηρομέρου χρωστούσε χρήματα σε επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος είχε στο παρελθών εγκαταστήσει πόρτες και αλουμίνια σε δημοτικά κτίρια.......


       Έκανε υπομονή ο άνθρωπος, ξανάκανε υπομονή, περίμενε μέχρι και την έγκριση του προϋπολογισμού που σαν έσχατο όριο του είχαν υποσχεθεί για να πάρει τα λεφτά του.
      Όπως είναι γνωστό όμως, η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείτε. Κι όταν ο κόμπος της κοροϊδίας φτάνει στο χτένι της αγανάκτησης, ο ανθρωπινός οργανισμός αντιδρά, Κάπως σαν σε φυσική λειτουργία ....
      Ε.... δεν άντεξε άλλο άνθρωπος και πήγε και ξήλωσε υλικά που παλιότερα είχε εγκαταστήσει. Αυτό είναι που λέμε ότι η πόρτα του Δήμου Ξηρομέρου είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο!!! κυριολεκτικά όμως……..      

Πηγή:
Εφημερίδα Συνείδηση

6 σχόλια:

  1. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΑ!
    ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ!!!
    ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΗΔΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ . Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΟΥΜΙΝΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΟΥΜΙΝΑ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΤΩΡΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    Υ.Γ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ(2)ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα συμβούλευα όλους όσους τους οφείλει ο Δήμος να ακολουθήσουν το παράδειγμα του επαγγελματία που διεκδίκησε και πήρε τα λεφτά του με τον ένα και μοναδικό αυτό τρόπο .. αφού από ότι φαίνεται μόνο έτσι γίνονται σήμερα δουλείες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιλάμε και ξαναμιλάμε για οφειλές του Δήμου Ξηρομέρου και κανένας σας δεν κάνει τον κόπο να ρωτήσει από που τέλος πάντων έρχονται αυτές οι οφειλές.
    Ακούστε κύριοι όλοι σας .Οι οφειλές στον Καλλικρατικό Δήμο Ξηρομέρου έρχονται από τον πρώην Δήμο Αλυζίας και ιδιαίτερα από την δεύτερη θητεία Δημαρχίας Γαλούνη 2003-2006 που μεταφέρθησαν δυστυχώς και από τον Δήμαρχο Τριποτσέρη στον τωρινό Δήμο.
    Για όσους δεν γνωρίζουν ο Κος Γαλούνης είναι νυν Δημοτικός σύμβουλος και με περίσιο πολιτικό θράσος ενδιαφέρετε να γίνει πάλι Δήμαρχος για να πάει μπροστά ο λαός και ο τόπος.
    Το βασίλειο της ανομίας μπορεί να το δει κανείς στην Δημοτική ενότητα της Αλυζίας και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να εξαλειφθεί.Ούτε Τέλος ακίνητης περιουσίας (και όχι μόνο)δεν πλήρωνε κανείς με τις ευλογίες του πρώην Δημάρχου και νυν Δημοτικού συμβούλου.
    Αυτά τα λίγα προς το παρόν........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αναμενεται και νεα καταγγελια για το δημο ξηρομερου οτι οφειλει χρηματα και σε αλλον επαγγελματια ο οποιος εχει προχωρησει σε καταγγελια σε ικα και δικαστικη διαμαχη να παρει επιτελους τα χρηματα του επιτα απο δυο χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στις 26/2 στην τοπικη εφημεριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο