Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Απεργία συμπαράστασης στους Ναυτεργάτες


ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ  24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΟΥΣ  ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ  ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ  6  ΦΛΕΒΑΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  11 πμ  στον ΑΗ ΜΗΝΑ
 Εργαζόμενες εργαζόμενοι,  Λευκαδίτες Λευκαδίτισσες
     Η κυβέρνηση συνεχίζοντας τον αχαλίνωτο αυταρχισμό της αποφάσισε την επιστράτευση και των ναυτεργατών.
      Αποτελεί  υποχρέωση της να επιβάλει μ’ αυτό τον τρόπο τις νέες αξιώσεις των εφοπλιστών και των μεγαλοεπιχειρηματιών στον τουρισμό που είναι σε βάρος και των ναυτεργατών, αλλά και των λαϊκών στρωμάτων που μένουν στα νησιά. Χρέος όλων μας είναι να αντιδράσουμε στην άγρια καταστολή και τους αντιδραστικούς νόμους της κυβέρνησης...........



    Γι’ αυτό στεκόμαστε δίπλα στους ναυτεργάτες και καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το λαό να συμπαραταχθούν με τον αγώνα των ναυτεργατών και στο κύριο αίτημά τους να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο του υπουργείου.
    Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο τους καθιστά περισσότερο ομήρους των εφοπλιστών, παραδίδει λιμάνια και εργαζόμενους χειροπόδαρα δεμένους στην αγριότητα του μονοπωλιακού κεφαλαίου.
     Γι’ αυτό όλοι μαζί, εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα της πόλης, η φτωχή αγροτιά πρέπει να δώσουμε  ανυπότακτη και περήφανη απάντηση.
·  Κάτω η επιστράτευση των απεργών ναυτεργατών και των άλλων εργαζομένων.
· Λαϊκή συμμαχία για να αποκρουστεί ο κυβερνητικός αυταρχισμός και η αντιλαϊκή πολιτική.

     Αυτός είναι ο δρόμος για να μην καταδικαστεί ο λαός στην εξαθλίωση, για να μην του φορέσουν βαριές αλυσίδες τα μονοπώλια, η ΕΕ, αυτοί που τους υπηρετούν. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!.
      Το διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο  Τετάρτη 6 του Φλεβάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο