Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση του συνόλου των φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, για την συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Παλαιστινιακό λαό της Γάζας. Από σήμερα (Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009) έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο ο καθένας μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό, προκειμένου με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να αγορασθεί ιατροφαρμακευτικό υλικό το οποίο θα μεταφερθεί στη Γάζα, από το Λιμάνι Πλατυγιάλι Αστακού μετά από πρόταση του Νομάρχη Θύμιου Σώκου. Το αναγκαίο ιατροφαρμακευτικό υλικό είναι: Γάζες, ελαστικοί επίδεσμοι, σύριγγες, ουροκαθετήρες, ξυλοκαίνες, αντιβιοτικά ευρέως φάσματος και μπεταντίν.
Ο λογαριασμός έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό 412/756890-85.
Κάθε φορέας ή ιδιώτης μπορεί να αγοράζει απ’ ευθείας ιατροφαρμακευτικό υλικό από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών (στο Αγρίνιο). Τηλ. 2641039746 και 2641039747.
Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΑΧΕΛΩΟΣ T.V» οργανώνει την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 το βράδυ μεγάλο τηλεμαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων με τα οποία θα αγορασθούν φάρμακα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ο καθοριστικός ρόλος, στην προβολή της πρωτοβουλίας ειρήνης και αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης του συνόλου του τοπικού τύπου (ημερήσιες, εβδομαδιαίες εφημερίδες, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί κ.τ.λ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: