Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Οι νέοι αντιδήμαρχοι και τα νέα προεδρεία σε όλους τους Δήμους του Ξηρομέρου

Όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, για τους ΟΤΑ, οι πρώτες μέρες κάθε έτους είναι αφιερωμένες στις διαδικασίες για τον ορισμό των αντιδημάρχων και κάθε δύο έτη (όπως φέτος) είχαμε επιπλέον και την εκλογή προεδρείου των δημοτικών συμβουλίων. Τα νέα προεδρεία εξελέγησαν την Κυριακή 4 Ιανουαρίου ενώ αρκετοί είναι οι δήμαρχοι που προχώρησαν σε ανανέωση των προσώπων που κρατάνε θέσεις ευθύνης.

Στο Δήμο Αλυζίας η σύνθεση του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος Γιαννείος Κώστας, αντιπρόεδρος Λευτέρης Κατσαούνης και γραμματέας Παναγιώτης Κεραμίδας. Από τον Δήμαρχο Δημήτρη Τριποτσέρη, νέος αντιδήμαρχος ορίστηκε ο Αποστόλης Βελώνας, ενώ στη θέση του παρέμεινε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρκάσης.

Στον Δήμο Ανακτορίου ο Δήμαρχος Γεώργιος Αποστολάκης όρισε καθήκοντα αντιδημάρχων για ένα έτος να αναλάβουν ο Μασούρας Νικόλαος και ο Πέρλης Κωνσταντίνος. Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου απαρτίζεται από τους: Πρόεδρος Φούντας Νικόλαος, αντιπρόεδρος Λουκία Κακούρη και γραμματέας Γεώργιος Γουρούνας.

Στον Δήμο Αστακού καθήκοντα αντιδημάρχων για ένα έτος ανέλαβαν οι Κολοβός Αλκιβιάδης και Μπαρμπαρούσης Γιώργος, ενώ συνεχίζει να διατηρεί τη θέση του ο Αντιδήμαρχος Κουντούρης Χρήστος. Το νέο προεδρείο αποτελείται από τους: Πρόεδρος Βαγγέλης Χολής, αντιπρόεδρος Αλέξανδρος Γιώτης και γραμματέας Βαγγέλης Κωσταρέλος.

Στο Δήμο Μεδεώνος αποφασίστηκε το νέο προεδρείο, το οποίο θα αποτελείται από τους: Πρόεδρος: Χρήστος Νάκος, αντιπρόεδρος Παναγιώτης Στούπας και γραμματέας Απόστολος Κατσίκας. O δήμαρχος Γιάννης Σεραφής, όρισε αντιδημάρχους τον Προδρομίτη Σωτήριο και τον Ράπτη Λάμπρο.

Στο Δήμο Οινιαδών, εκλέχτηκε Πρόεδρος δημοτικού Συμβουλίου ο Δημήτριος Λιαπίκος. Νέοι αντιδήμαρχοι ορίστηκαν ο Παντελής Καρατσόλης και ο Νικόλαος Τσουνάκας. Ο Γεώργιος Λαγός παραμένει στη θέση του αντιδημάρχου.

Στο Δήμο Παλαίρου ο Δήμαρχος Σολδάτος Νίκος όρισε αντιδημάρχους τον Μπουρδούβαλη Σωτήριο και τον Τριαντακωνσταντή Θεόδωρο. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Ηλίας Καταγής, αντιπρόεδρος ο Δημήτριος Βήτας και γραμματέας η Μαρία Ντόβα.

Στο Δήμο Φυτειών, ο δήμαρχος Παναγιώτης Τζαχρήστας όρισε νέους αντιδημάρχους τον Απόστολο Γαλαζούλα και τον Γιάννη Γαλάνη . Επίσης με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φυτειών στην συνεδρίαση της 4/1/2008 εκλέγονται στα όργανα του Δήμου για την διετία 2009-2010 οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι :Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Θέμης Κουτσομπίνας, Αντιπρόεδρος: Ευθυμία Καραπάνου-Κολοβού και Γραμματέας: Κώστας Πατσιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο