Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Χορός Αγραμπέλου: Μουσική ολονυχτία…



Μεγάλη η επιτυχία της χοροεσπερίδας του Συλλόγου Αγραμπελιωτών, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009, τόσο από άποψης προσέλευσης κόσμου όσο και από άποψης διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Η αίθουσα του κέντρου «Πιπέρι» κατακλύστηκε από τους συγχωριανούς και τους φίλους μας και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ, απολαμβάνοντας το όμορφο πρόγραμμα του κέντρου.
Οι Αγραμπελιώτες για μια ακόμα φορά έδωσαν το παρόν με τη δυναμική τους παρουσία και η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα με έντονο το Αγραμπελιώτικο χρώμα να πλανάται παντού, αφού κελαηδούσε στην κυριολεξία το κλαρίνο και την παράσταση έκλεψε η έκτακτη εμφάνιση του μεγάλου Κλαρινίστα Κώστα Αριστόπουλου.
Μέσα στη θερμή και πραγματικά οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρώτα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της «μεγάλης οικογένειας» των Αγραμπελιωτών. Την πίτα ευλόγησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Τζανουδάκης Χρήστος και ο Αγραμπελιώτης αξιοσέβαστος ιερέας, ο παπα-Βασίλης Πόπης ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι. Ο πρόεδρος του συλλόγου Τσέλιος Γιώργος μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Καμπέρη Δημήτρη, Νούσια Αλεξία, Τάσση Χριστίνα, Νούσια Βάσω, Αποστόλου Στάθη και Τάγκα Δήμο μοίρασαν την πίτα μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2009.
Στην επιτυχημένη εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κοντός Παναγιώτης, ο νομικός σύμβουλος της εφημερίδας μας Ξενάκης Κυριάκος και στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος Καμπέρης Δημήτρης καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ γλέντι και χορό. Η εκδήλωση που ήταν ίσως η μεγαλύτερη στην ιστορία του Συλλόγου, ήταν μια ευκαιρία για να διατρανωθεί η ενότητα του Συλλόγου καθώς και η ανοδική του πορεία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο Πρωτοπρεσβύτερος Τζανουδάκης Χρήστος, ο πρωθιερέας Πόπης Βασίλειος, ο Δήμαρχος Αστακού Στάϊκος Παναγιώτης, ο Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών Κοντός Παναγιώτης, ο π. Βουλευτής Κουρουμπλής Πάνος, ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Σάββας Αλέκος, ο νομικός σύμβουλος της εφημερίδας μας Ξενάκης Κυριάκος, από την Ομοσπονδία Ξηρομεριτών ο Πρόεδρος Στεργίου Δημήτρης και τα μέλη του Κ.Σ. Μηλιώνης Άγγελος και Κατσαρομήτσος Μάκης, από τον Σύλλογο Αετού ο Πρόεδρος Ντέμος Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος Μπάκας Σπύρος, από τον Σύλλογο Βελανιδιάς ο Αντιπρόεδρος Χρόνης Γιάννης και ο επίτιμος Πρόεδρος Γαζέτας Χρήστος, από το Σύλλογο Κωνωπίνας ο Αντιπρόεδρος Κορομηλάς Νίκος και ο Ταμίας Γεροχρήστος Κώστας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Προδρόμου Καραγιώργος Σπύρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειών Σαλτογιάννης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσοβίτσας Γεωργούλας Κώστας, οι Συγγραφείς Μπερερής Διονύσιος, Τσελεπής Μπάμπης , Μπαρμπαρούσης Γιώργος και Μπαμπάνη Μαρία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπαμπίνης Μπενέκος Σπύρος και ο Ταμίας Γατσής Νίκος, ο π. Πρόεδρος των Αχυρών Τραυλός Κώστας, ο π. Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Κουτιβής Βαγγέλης, ο δάσκαλος που υπηρέτησε και στο Αγράμπελο Μπερερής Πέτρος, κ.α.
Για άλλη μια φορά και πάντα με τις κρίσεις των παρευρεθέντων, ο Σύλλογος Αγραμπέλου κατέγραψε άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό του, από άποψη οργάνωσης, εξυπηρέτησης και ψυχαγωγίας. Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν σε μια ακόμα επιτυχία του Συλλόγου Αγραμπελιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο