Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/1 και ώρα 13.00 μ.μ.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ-ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ
Όλα τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και το Αμερικάνικο πεντάγωνο επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι σκοπεύει να χρησιμοποιηθεί το λιμάνι του Αστακού ως σταθμός αποστολής για τον εξοπλισμό του σιωνιστικού στρατού Κατοχής στην λωρίδα της Γάζας.
Για ακόμα μία φορά η κυβέρνηση ψεύδεται. Λέει ψέματα όταν ενώ μία μας βεβαιώνει πως εργάζεται και παλεύει για την ειρήνη του και από την άλλη διαλέγει το στρατόπεδο που δολοφονεί γυναίκες και μικρά παιδιά. Με αυτούς που αφήνουν χιλιάδες τραυματίες αβοήθητους εξαιτίας του ότι ακόμα και σήμερα συνεχίζεται ο απάνθρωπος αποκλεισμός στην Λωρίδα της Γάζας. Για ακόμα μια φορά ο κ.καραμανλης και η κα. Μπακογιάννη τοποθετούν με το έτσι θέλω την χώρα μας στο στρατόπεδο των δολοφόνων ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ.
Καλούμε τον λαό της Αιτ/νίας και όλης της χώρας, όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους όλους τους φορείς που εναντιώνονται στην σφαγή που συμβαίνει αυτές της μέρες στην Λωρίδα της Γάζας να σταματήσουμε την αποστολή των δολοφονικών όπλων των ΗΠΑ (3256μ. κοντεινερ αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ), που πρόκειται να μεταβούν στο Ισραήλ μέσω Ελλάδας και σκοπό έχουν τον αφανισμό του Παλαιστινιακού λαού.
· Να μπλοκάρουμε το καράβι του θανάτου
· Να εκφράσουμε με τον καλύτερο τρόπο την αλληλεγγύη μας στο δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό
· Να κλείσει τώρα η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/1 ΩΡΑ 13:00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ(ΑΣΤΑΚΟΣ)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο