Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


φωτορεπορταζ Τζένη Παπαδημητρίου

Παιδική χαρά χώρος πού απευθύνεται στην ψυχαγωγία και την διασκέδαση του παιδιού. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να συνδυάσουν την ξεκούραση τους με την σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους καθώς μαθαίνουν να μοιράζονται, να έχουν καλούς τρόπους, να περιμένουν την σειρά τους, να διεκδικούν αλλά και να σέβονται.....

Η παιδική χαρά είναι χώρος ασφαλής για τα παιδιά και τους γονείς.

Μετά την αντικατάσταση των παλαιών παιχνιδιών με νέα όπως τσουλήθρες, κούνιες, τραμπάλες, τρίλιζα πού είχαν γίνει πριν λίγο καιρό και τώρα με την αντικατάσταση της παλαιάς περίφραξης με την νέα περίφραξη ο χώρος της παιδικής χαράς έγινε ακόμα πιο ασφαλής για τους μικρούς μας φίλους.

Δείτε πολλές φωτογραφίες από την νέα παιδική χαρά της Χρυσοβιτσας.

































18 σχόλια:

  1. Σαν του Πρόδρομου δεν είναι πάντως μπράβο στον δήμαρχο και τον πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τη έγινε μια περίφραξη σιγά τα αυγά. Και βγάλατε ανακοινωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έκανες ένα γηπεδάκι έκανες μια παιδική χαρά έριξες άσφαλτο στο δρόμο τσαπρουνια Χρυσοβίτσα έβαλες 5 λάμπες σιγά τη έκανες. Ο κόσμος δεν σε θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόεδρε αστούς να λένε είσαι πολυ μπροστά. Συνέχισε εσύ να κανείς έργα για το χωριό σου. Τόσα χρόνια γιατί δεν έγινε η παιδική χαρά γιατί δεν έγινε ο δρόμος. 30 χρόνια είχε να πέσει άσφαλτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόεδρε αστούς να λένε είσαι πολυ μπροστά. Συνέχισε εσύ να κανείς έργα για το χωριό σου. Τόσα χρόνια γιατί δεν έγινε η παιδική χαρά γιατί δεν έγινε ο δρόμος. 30 χρόνια είχε να πέσει άσφαλτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προεδραι ίνες γνοστοί αυτή που τα γράφουν και βγάζουν κακηα γηα σαινα. Αστούς να γράφουν σε μαιγαλονουν. Ισε πολι μπρωστα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΒΊΤΣΑΝΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ

      Διαγραφή
    2. Η πραξη απο τον προγραμματισμο απέχει πολύ σύντεκνε.

      Διαγραφή
  7. Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ !!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.25
    Εσένα θα σου φτιάξει και πισίνα και μπλουτσανάς αχάριστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν γνωρίζω τη θέση της παιδικής χαράς. Σε πολλές όμως από τις φωτογραφίες φαίνεται, ότι μετά την ακρινή δεξιά περίφραξη (όπως βλέπουμε τις φωτογραφίες) δεν υπάρχει έδαφος στο ίδιο επίπεδο με αυτή. Φαίνεται αυτή να είναι ψηλότερα από τον δεξιά της χώρο.
    Αν τα πράγματα είναι όπως τα βλέπουμε, τότε επιτρέψτε μου να παρατηρήσω, ότι η επιλογή του χώρου αυτού για παιδική χαρά (από παλαιότερα χρόνια) είναι λαθεμένη και η διατήρησή της επικίνδυνη. Γιατί, απλά ρωτάω: Αν κάποιο από τα παιδάκια, παίζοντας με τα άλλα, πέσει με φόρα πάνω στην περίφραξη, θα συγκρατηθεί άραγε ή θα πέσει κάτω στο "κενό" ;
    Είπα πως δεν γνωρίζω τη θέση, γι αυτό και κρίνω μόνο από τις φωτογραφίες. Αν όμως οι φωτογραφίες, όπως είναι τραβηγμένες, δεν δείχνουν την πραγματική κατάσταση δεξιά της περίφραξης, τότε συγχωρέστε μου την παρέμβαση.
    Και θα παρακαλέσω μην αρχίσουν κάποιοι να σχολιάζουν, ρωτώντας ειρωνικά, "η νέα περίφραξη φταίει;" ή "ήταν καλύτερα πρώτα;" ή "δεν έπρεπε να γίνει η περίφραξη;".
    Εγώ φίλοι μου θεωρώ το πράγμα πολύ σοβαρό και απλά και μόνο μια παρατήρηση κάνω και λέω, πως είναι εντελώς ακατάλληλη η θέση για παιδική χαρά γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Και αυτό βέβαια πάντοτε σύμφωνα με τις δημοσιευμένες φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΘΑ ΠΕΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ.ΔΙΑΝΟΙΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ.ΕΦΟΡΙΑ ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ .ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΗΣΦΕΡΗΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ .ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρυσοβίτσα έχει τα περισσότερα παιδιά από τα περισσότερα χωριά εδώ γύρω, και ειδικά το καλοκαίρι που έρχονται και από την Αθήνα στη πλατεία γίνεται χαμός. Βέβαια ξέρετε τι θα πάθετε στις επόμενες εκλογές και βγάζετε τόσο μίσος. Δεν πειράζει όμως θα σας περάσει.

      Διαγραφή
  11. ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΑΙ ΓΩ.ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΖΩ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΣΟΥΜΕ.ΤΗΝ ΜΑΓΓΙΑΣΟΥ ΤΗΝ.ΟΜΟΡΦΙΑΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ .ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΑ ΧΩΡΙΑ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΒΛΥΖΙΑΝΑ .ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗ ΝΑ ΜΥΣΗΣΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΣΕΝΑ .ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ.ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ.ΣΕ.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΗΝΕ.ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΕ ΣΕ ΒΑΡΚΑ ΝΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΠΑΘΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΣ.ΠΡΑΞΕΙΣ.ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΗΣ.ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΝΑΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΜΑΣ ΝΑΧΟΥΜΕ.ΠΕΡΑΣΑΝ.ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΟΥ ΤΟ ΜΗΣΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΒΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.ΟΙ Ο ΕΝΑΣ Η Ο ΑΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο