Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Υποψήφιος δήμαρχος που καταδικάστηκε τελεσίδικα για ξυλοδαρμό γυναίκας πήρε εκ νέου το χρίσμα από τη ΝΔ

 




Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία διαγράφει μέλη της «για πλάκα» όταν ασκούν πολιτική κριτική, φαίνεται ότι είναι αρκετά «δυσκίνητη» σε ό,τι αφορά το κοινό, ακόμα και ειδεχθές έγκλημα.



Υψηλόβαθμο στέλεχός της από τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, που μάλιστα ήταν και υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας, καταδικάστηκε πρόσφατα για τον ξυλοδαρμό γυναίκας η οποία προέρχεται από τον ίδιο κομματικό χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ο λόγος για τον Θανάση Κασόλα, ο οποίος οριστικά και αμετάκλητα καταδικάστηκε από τα ποινικό και αστικό δικαστήριο της Λευκάδος για υπόθεση που εκκρεμούσε όταν βέβαια ήταν ήδη Δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου - Βονίτσης.


To χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν η Αφροδίτη Μπούμπουλη ήταν υπάλληλος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Ακταίου - Βόνιτσας και ο κ. Κασόλας ήταν πολιτικός προϊστάμενος στο κέντρο κοινωνικής μέριμνας του Δήμου. Μια μέρα, ο κ. Κασόλας απρόκλητα παρουσιάστηκε σε έξαλλη κατάσταση στο γραφείο της κας Μπούμπουλη και προέβη σε χειροδικία.

Η Μπούμπουλη μετά το περιστατικό πήγε στο νοσοκομείο, επισκέφτηκε ιατροδικαστή και απευθύνθηκε στις Αρχές προκειμένου να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά. Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου. Ο πολιτευτής της ΝΔ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, με 3 χρόνια αναστολή, για τον ξυλοδαρμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελεσίδικα καταδικασμένος, μετά και το περιστατικό, έλαβε χρίσμα από το κόμμα της ΝΔ την εποχή που ήδη ήταν γνωστή η συγκεκριμένη υπόθεση. Το παράδοξο είναι πως τώρα που η υπόθεση έκλεισε δικαστικά ο ίδιος προαλείφεται ξανά για το αξίωμα του Δημάρχου και ενώ η υπόθεση απασχολεί την τοπική κοινωνία, το κυβερνών κόμμα δεν έχει αντιδράσει και συνεχίζει να στηρίζει σιωπηλά τον «εκλεκτό» της.



https://www.zougla.gr

22 σχόλια:

  1. Ζητώ η νέα νέα δημοκρατία 😲😲😲😲😲😲

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Απόφαση που θα επηρεάσει τις εκλογές στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Βρείτε εκεί στη Δεξιά ένα ικανό υποψήφιο. Ο Θανάσης τελείωσε πολιτικά.

      Διαγραφή
    2. Εκείνος που θα χάσει τον ύπνο του είναι ο Δήμαρχος Αποστολάκης. Τον Θανάση τον είχε στο χέρι του. Τώρα θα μου δούμε τι θα του προκύψει.

      Διαγραφή
    3. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΕΣΥ ΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  3. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ? ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ Ο ΚΑΣΟΛΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΤΕ. ΕΠΌΜΕΝΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ.ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάλληλος της οικονομικής οι τη μας ύβρει πάλι

      Διαγραφή
  4. Ο Αποστολάκης και κομπανία του έχουν ξεφύγει τελείως. Βλέπουν το χαμό που έρχεται και ξεκίνησαν την γκεμπελικη προπαγάνδα τους. Δε σας σώζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ.ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε γελοίε 3:19 δεν ξέρεις να διαβάζεις προφανώς . Τα δικαστήρια τελειώσανε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022
    Αν έχεις οικογένεια είσαι ακατάλληλος και γι αυτήν και για την κοινωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσο πολύ φοβάστε το νέο δήμαρχο μας που ξεθάβετε ιστορίες 10ετιας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δήμαρχε έχεις πάρει το λάθος δρόμο. Με τέτοιες κινήσεις θα σου γυρίσουν κι άλλοι την πλάτη. Τσαμπουκαλη και μπαφιαρη δεν έχεις το δικαίωμα να λες κανέναν. Αυτό το συνοθυλευμα που έχεις μαζέψει μόνο κακό σου κάνει. Ένας πρώην ψηφοφόρος σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΧΩΡΊΣ ΔΊΠΛΩΜΑ ΤΟ 2003. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΊΤΕ; ΕΛΕΟΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ .ΝΤΡΟΠΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ότι ξυλοκοπήθηκε μια γυναίκα και ότι επιτέλους δικαιώθηκε με την καταδίκη του φαλοκρατη δράστη δεν σας απασχολεί κάν!!! πάλι ο Κάρυ σας φταίει!!Δε υπάρχει σωτηρία λέμε!!ο Κασολας δικάστηκε για την πράξη βίας εις βάρος της δημοτικής συμβούλου δεν τον δίκασε ο Αποστολάκης αδέρφια έλεος τι πίνετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βάλε τα σχόλια όλα Ξηρόμερο αγαπημένο και μην προστατεύεις κανέναν. Όλα γίνονται για το ρημάδι το χρήμα αυτό ενώνει και τιςπιο βαριές κουβέντες που έχουν ειπωθεί και μόνο ντροπή δεν υπάρχει γιατί όλοι τους αποσκοπούν δυστυχώς στον Θεό τους το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψάξε Θανάση : Είναι ο Αποστολάκης ; Είναι το κύκλωμα γύρω σου ; Αυτός που πριόνιζε τη καρέκλα του προ προ πρώην ; Ποιός είναι ; Νομίζω τον ξέρεις εσύ που ζεις τα πράγματα από μέσα. Ψάξε στους συνοδοιπόρους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένας μεγάλος ήρωας του Καζαντζάκη ήταν ο καπετάν Μιχάλης. Αν σας λέει κάτι. Αν δε σας λέει, ψάξτε να μάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τάγματα εφόδου της νουδουλας. Αχουτα μωρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο