Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Δαπάνες 654.808 ευρώ με αδιαφανή και όχι μόνο τρόπο. Πολλά τα ερωτηματικά"

 


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα..

Είμαι στη διάθεση κάθε Διοικητικής Αρχής, κάθε Ελεγκτικής Αρχής και κάθε Εισαγγελικής Αρχής..

Γράφει ο Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

                                  13-11-2022

(Προδημοσίευση από το δεύτερο τόμο του έργου μου, το οποίο σύντομα κυκλοφορεί..Περιέχει αλήθειες με αδιάσειστα στοιχεία, οι οποίες θα κάνουν πολλούς να ανησυχούν σε πολλά επίπεδα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ).

 

Αγαπητοί  Αναγνώστες,

Συνεχίζουμε σήμερα την ενημέρωση σας   με την ανελέητη, αδιαφανή και όχι μόνο  κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.  Αφορά τη χρονική περίοδο από 01-09-2014 μέχρι 31-12-2021.  Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ήταν  ο κ Αποστολάκης Γεώργιος- Θεόδωρος,  Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τα Οικονομικά  από 01-09-2014 μέχρι 31-08-2019 ήταν  ο κ Στούπας  Θεόδωρος   και Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τα Οικονομικά  από 01-09-2019 μέχρι 31-08-2021 ήταν    ο κ  Βίτσας Δημήτριος.  Οι αποφάσεις πάρθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή των αντίστοιχων χρονικών περιόδων.

Παρακαλώ δείτε το παρακάτω πίνακα:

 

ΔΑΠΑΝΕΣ

 

1

ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

218.022

2

ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΚΤΙΡΙΩΝ

199.419

3

ΓΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ

127.601

4

ΓΙΑ ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

47.995

5

ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

44.972

6

ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

16.799

 

ΣΥΝΟΛΟ

654.808

Βέβαια ως συνήθως οι δαπάνες αυτές έγιναν με το συνήθη τρόπο των απευθείας αναθέσεων. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν αναγράφονται στις αποφάσεις  τα προβλεπόμενα. 

Συγκεκριμένα δεν αναγράφονται οι ποσότητες που αγοράστηκαν, δεν αναγράφονται οι τιμές ανά μονάδα προϊόντος, δεν αναγράφονται οι ακριβείς εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, δεν αναγράφονται άλλες προσφορές, οι οποίες υποβλήθηκαν (αν υποβλήθηκαν) από εργολάβους και προμηθευτές.

Αγαπητοί Συνδημότες

Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.  Τα δικά μου τα έχω βγάλει.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο  ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

14 σχόλια:

  1. 47.000 ΕΥΡΏ για τα αδέσποτα !!!!!!. Μεγάλο δούλεμα των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι στάσεις των λεωφορείων είναι σε άθλια κατάσταση και χρέωσαν με εικονικά τιμολόγια τους Δημότες 48.000 ευρώ. Που πήγαν τα χρήματα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μισά από αυτά τα χρήματα είναι με εικονικά τιμολόγια. Ποιοι πήραν τα λεφτά; Είναι εύκολα να καταλάβουν οι πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ισότιμος έφυγε με γεμάτες τσέπες έκανε τα πάντα για τα δικά του συμφέροντα απολύτως τίποτα για το χωριό του και ο δήμαρχος έμεινε μπουκάλα. Αντε τώρα Τάκη έρχεται και η δικιά σου σειρά για να ολοκληρωθεί ολόκληρο το παζλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα ποιοι πήραν αυτά τα λεφτά ή καλύτερα σε ποιους γράφτηκαν εικονικά τιμολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιστημονική μέθοδος παντελονιάσματος του δημοσίου χρήματος. Ο Αρχιερεύς με τη μέθοδο των 5.000 ευρώ και ο μαθητής του Νέρων με τη μέθοδο των 1.000 ευρώ ανά απευθείας ανάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παλι αλχημειες με τα ποσα κανεις ωρε ανθρωπε? απο το 2014 μεχρι το 2021 σοβαρα? βαλε και απο την εποχη του αγγελου αποστολακη μεσα να γινουν περισσοτερα τα λεφτα. και ναι ρε φιλε 6:31 καθε χρονο εχει ο δημος ενα ποσο για τα αδεσποτα για κτηνιατρους - φαρμακα κλπ 5-6 χιλιαρικα αλλα με τη σουμα του δασκαλου σου τοσα χρονια σου φαινονται πολλα λογικο ειναι. μην ψαχνετε να βρειτε πραγματικο δρακο στις ιστοριες του φαντασιοπληκου κατ επιλογην τριαντακωνσταντη δεν υπαρχει και αυτο το επιβεβαιωσαν και οι ελεγκτες που τους τα εχει πρηξει τοσα χρονια. κανενας δεν κοβει εικονικα τιμολογια πια απο το 2010 εχουν αλλαξει τα πραγματα οταν το καταλαβετε τοτε θα δειτε ποιοι εχουν συμφεροντα για να τα λενε αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι ρε παιδιά οι αυθεντικοί υβριστές του δάσκαλου; Τι ζόρια τραβάνε και εξαφανίστηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο δάσκαλος έχει πολλά θέματα.
    Δεν υπάρχει άνθρωπος ν τον κάνει παρέα και πάει απ' τ κακό στ χειρότερα.
    Μην τ λέτε τίποτα αφήστε τον στ συνεφακι του.
    Ο γιατρός είπε ν μην τ λέει όχι κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ότι και να λες τριαντακωσταντη ο αποστολακης την εκλογή την έχει σίγουρη.διότι η δεξιά έχει έναν ανύπαρκτο υποψήφιο που είναι η πατερίτσα του αποστολακη . Οσο για το Σώζο μακαρι να φτάσει στο δεύτερο γύρο και τότε θα μιλάμε ότι θα χάσει ο αποστολακης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βιομηχανία ψεύτικων τιμολογίων. Το λένε οι ίδιοι φωναχτά. Αν δεν τους κόψουμε εικονικά τιμολόγια δεν πρόκειται να πάρουμε απευθείας ανάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επί της ουσίας καμία διάψευση έστω ανώνυμη. Τα στοιχεία είναι ακριβή , έγκυρα και εκθέτουνε την Δημοτική Αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε κεφαλόβρυσο της βλακείας, ρε οχετέ των αθλιοτήτων 9:08 μμ τι μαλ@κί@ς γράφεις για το Κώστα. Έχασες τον ύπνο σου και πολλοί άλλοι. Σας έχει κάνει ρόμπα. Ο Θεός βλέπει. Θα πληρώσετε ακριβά για όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιοι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα ντρέπονται να κυκλοφορήσουνε. Στη τοπική ιστορία πέρασαν ως παραδείγματα προς αποφυγή. Μπορεί λεφτά να απόκτησαν έχασαν όμως την αξιοπρέπεια τους. Τώρα δεν αντιλαμβάνονται τα λεγόμενα μου. Θα τα κατανοήσουνε σε ένα χρόνο από σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο