Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Self-testing.gov.gr: Προβλήματα στη σύνδεση - Έπεσε η πλατφόρμα


 Μετ' εμποδίων η δήλωση των αποτελεσμάτων και η εκτύπωσή τους

Προβλήματα εμφανίζονται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr το βράδυ της Κυριακής 9 Μαΐου, λίγες μόνο ώρες πριν οι μαθητές όλων των βαθμίδων επιστρέψουν στα σχολεία τους. Συγκεκριμένα όσοι μαθητές ή εκπαιδευτικοί θέλουν να επισκεφτούν την πλατφόρμα και να δηλώσουν το αποτέλεσμα των self test τους δεν μπορούν να το κάνουν καθώς η σελίδα δεν φορτώνει.

Αντίθετα, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα, εμφανίζεται απλά μία λευκή σελίδα. Σημειώνεται πως έπειτα από περίπου μία ώρα η πλατφόρμα επανήλθε, αλλά όσοι προσπαθούν να τυπώσουν τα αποτελέσματα αντιμετωπίζουν προβλήματα.


Υπενθυμίζεται πως τα self test είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στο σχολείο και πρέπει να γίνονται πριν την έναρξη των μαθημάτων κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

 Σημειώνεται πως, όπως έχει ανακοινωθεί, σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσβαση σε εκτυπωτή στο σπίτι και κάποιος δεν μπορεί να δηλώσει αποτέλεσμα μέσω πλατφόρμας, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να γράφουν μία χειρόγραφη δήλωση που θα περιέχει τα ίδια στοιχεία με τη σχολική κάρτα, τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος.

πηγή:  ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: