Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Συνάντηση εργασίας Γιάννη Τριανταφυλλάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρο Δημητρογιάννη


Πηγη facebook
Giannis Triantafillakis
Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Δυτικής Ελλάδας,κο Δημητρογιάννη Λάμπρο ,που έμπρακτα δείχνει το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Ξηρομέρου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας .......

Ο κος Δημητρογιάννης συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έθεσε το πλαίσιο της συζήτησης σε θέματα που ταλανίζουν τον Δήμο Ξηρομέρου για δεκαετίες και έχουν καταγραφεί στις επιμέρους συναντήσεις .

Χαρακτηριστικά έγινε εκτενή αναφορά στην πρόοδο της δημοπρασίας για την αντιμετώπιση των αστοχιών του αποχετευτικού συστήματος και την λειτουργία του Βιολογικού Αστακού ,που βρίσκεται στο τελικό στάδιο .

Ένα μείζων θέμα για την περιοχή αποτελούν οι παράνομες εναποθέσεις αδρανών,ογκωδών και κλαδεμάτων . Στην αντιμετώπιση του προβλήματος δρομολογείται λύση με αδειοδότηση και έναρξη λειτουργίας χώρου προσωρινής εναπόθεσης και διαχείριση αυτών.

Επίσης, προβλέπεται να δημιουργηθεί σημείο ελέγχου στον Ξηροπόταμο ,με παρατηρητήριο τιμών και συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της περιβαλλοντικής κατάστασης της περιοχής.

Σταθερά τέθηκε το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών της περιοχής και την ανάγκη εκπόνησης χωροταξικής μελέτης (ΕΧΜ/ΕΧΣ).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την άριστη συνεργασία ,τόσο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ,κο Φαρμάκη Νεκτάριο ,τον Αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη ,κο Δημητρογιάννη Λάμπρο ,όσο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας.

Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Λεων Ιωάννης
Δήμαρχος Ξηρομέρο


25 σχόλια:

  1. Μια ακόμη επιτυχημένη....φωτογράφιση του κου Τριανταφυλλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν μπορεισ να διαβασεισ 10 40 πηγαινε να μαθεισ
    σας εχει πιασει τρεμουλα με τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ
    υδρευση αποχετευση ΣΜΑ και πολλα αλλα που δεν κανατε σε 20 χρονια τα κανει σε 1,5 χρονο.πηγαιντε για υπνο τωρα .ψιτ και που ειστε σας περιμενει το 2023

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε να γίνουν και μετά τα λέμε. Στα λόγια πολλά γίνονται, στις πράξεις υστερούμε ακόμα.απλα το έξυπνο πουλί αφήνει για τελευταία στιγμή όλα για να θυμούνται το έργο!!!! 😂 😂 😂 Να ξέρεις ότι απο Όσα ειπώθηκαν ούτε το 1/10ο δε θα γίνει. Απλά πουλά φτηνά Σανο στα οικοσιτα

      Διαγραφή
  3. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΑΝΕ .ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε να δεις το τέλος. Μηδένα προ του τέλους μακαριζε

      Διαγραφή
  4. 10 χρονια ρημαζει ο βιολογικος με ενα αγωγο χαμενο στις λασπες και στο βουρκο. ενας καθαρος δημαρχος το ξεκολησε και θα το λειτουργησει και εσεις θα μεινετε εκει που σας εστειλαν οι ξηρομεριτες, στο πολιτικο σας βουρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να λειτουργήσει επιτέλους ο Βιολογικός καθαρισμός να αστράψουν όλα , λιμάνι κ θάλασσα ,θα τό καταφέρουν ΌΛΟΙ μαζί Δήμαρχος κ Δημοτικοί σύμβουλοι όλων τών παρατάξεων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο φίλε Λάμπρο αντιπεριφερειάρχη βάλε πλάτη μπας κ λειτουργήσει ο βιολογικός καθαρισμός πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια κ ακόμη τίποτααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θά μιλάμε για έναν Άλλο Αστακό , εάν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ο βιολογικός καθαρισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ακόμα ένα κακοηθεστατο σχόλιο από κάποιον που τον ενοχλεί η πρόοδος και η ευημερία του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οοοοοιιταν θα γίνει θα τα πούμε όλα. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.
      Από λόγια χορτάσαμε κι από τους προηγούμενους κι από αυτούς. Στα λόγια και στις συναντήσεις τα πάει καλά. Από πράξεις όμως? Έργα περιφέρειας τα καρπωνονται ως δημοτικά. Οι πολίτες κρουουν τον κώδωνα κινδύνου και δεν ακούει κανείς. Γιατί άραγε? Καλές οι συναντήσεις και οι φωτογραφίες αλλά καλύτερα να γίνουν τα έργα και να μας κάνουν μια περιληψη μετά. Να δούμε και τις φάτσες τους να δούμε και το έργο.

      Διαγραφή
  9. Έτσι μπράβο σας αστέρια του Τριανταφυλλάκη .
    Απολαύστε την εικονική πραγματικότητα σας ,γιατί οι πολίτες με μυαλό ζουν το απόλυτο μηδέν .
    Ο πιο Άχρηστος δήμαρχος της Ελλάδας . Μόνο Lifestyle και ουσία μηδέν . Εικόνες εγκατάλειψης παντού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλοίμονο σε εσένα που το μόνο που σε νοιάζει είναι το lifestyle στον Αστακο. Άχρηστος και επικίνδυνος για τον τόπο μας είναι αυτος-η που από εκει που βρωμαγε το χνώτο πείνα βρέθηκε με σπίτια και λεφτα , και κατηγορεί άλλους για τα στραβά του δικού του χαρακτήρα. Δεν είναι όλοι σαν το συναφι σας. Ξεχάσατε πως τα τριαντάφυλλακια όπως λέτε πορεύονται με αξιοπρέπεια και τιμιότητα. Δύσκολες έννοιες για εσάς.....
      Παρακαλώ πολύ να ανέβει.....

      Διαγραφή
  10. Αν τα περιμένετε να τα πάρετε όλα έτοιμα στο πιάτο από τον Περιφερειάρχη, τότε κούνια που σας κούναγε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα παρακαλούσα θερμά τον κο Δήμαρχο έστω και μέσω του blog να μας ενημερώσει ποιο θα είναι το ανταποδοτικό τέλος που θα βαρύνει κάθε σπίτι από την λειτουργία του βιολογικού και εάν αυτό θα είναι πάγιο τέλος ή αναλογικό της κατανάλωσης του νερού.
    Επειδή ανεπίσημες πληροφορίες – επαναλαμβάνω ανεπίσημες για να μην δεχτώ επικριτικά σχόλια – αναφέρουν ότι θα ανέρχεται σε ένα σοβαρό ποσό προκειμένου να καταστεί η λειτουργία του βιώσιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλε το όνομα σου και το λογαριασμό του βόθρου σου και μου είπε ο δήμαρχος θα σου απαντήσει

      Διαγραφή
    2. Ωστε έτσι σου είπε ο Δήμαρχος; Δεν περίμενα ότι θα ενοχληθεί και ότι θα πάρω τόσο έξυπνη απάντηση και μάλιστα με υποβολέα. Συγχαρητήρια και στους δυό σας.

      Διαγραφή
  12. σε 3 μηνεσ ο τριανταφυλλακησ θα ειναι παντοδυναμοσ γραψτε το .θα σασ τρεχει σα τα ποντικια.οσο και να συσπειρωθειτε οσο και να τρεχετε θα το φατε το κεφαλι σασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mpravo Dimarhe tis kardias mas. eisai o protos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα βλεπετε Τριανταφυλλάκη και θα τρεμετε. ΠΑΜΕΕΕ ΔΥΝΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ 2:36 μ.μ που γράφεις , σε 3 μηνεσ ο τριανταφυλλακησ θα ειναι παντοδυναμοσ γραψτε το .θα σασ τρεχει σα τα ποντικια.οσο και να συσπειρωθειτε οσο και να τρεχετε θα το φατε το κεφαλι σας, να είσαι σίγουρος πως εκείνος που θα τρέχει σαν αρουραίος για να κρυφτεί όταν θα βγουν όλα στην φόρα θα είναι ο παντοδυναμοσ σου , τον οποίο θα έχουν εγκαταλείψει όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο μεγάλος. Ηγέτης με μεγάλη ψυχή και με πολύ μυαλό οδηγεί. Το δήμο ξηρότερου στην ανάπτυξη και. Στην ευημερια.αυτός είναι ο Τριανταφυλλάκης . Γαλουνηδες τελείωσαν τα ψέματα στις εκλογές σας περιμένει άλλο ένα αστροπελέκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9 50 παναωτ μη καρφωνεσαι εσυ σε περιμενει καζουρα μεγαλη περιμενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τη Καζούρα και κουραφέξαλα. μηλαμε για χασούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο