Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Διοικητή του ΓΝ Μεσολογγίου, κου Πάνου Παπαδόπουλου

 


Πηγή: Facebook Giannis Triantafillakis

Ανοιχτή επιστολή προς Υπουργό Υγείας

(κο Κικίλια Βασίλειο)

Αξιότιμε κε Υπουργέ.

Θα θέλαμε να δηλώσουμε την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Διοικητή του ΓΝ Μεσολογγίου, κου Πάνου Παπαδόπουλου.....

Τόσο από την θεσμική θέση του Δημάρχου Ξηρομέρου, όσο και με την ιδιότητα του Ιατρού η συνεργασία μας ήταν και είναι άριστη.

Με υπερβάλλοντα ζήλο, αυταπάρνηση, συστηματική δουλειά και συνεχή παρουσία συνέβαλε στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η προσωπικότητα και το ήθος του εγγυήθηκαν για τα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι χαίρει καθολικής εκτίμησης, ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας.

Ιδιαίτερα στην υγειονομική κρίση από τον κορονοϊό, το Νοσοκομείο Μεσολογγίου με την καθοδήγηση του Διοικητή του, διαδραμάτισε και διαδραματίζει έναν κομβικό ρόλο στην αναχαίτιση της πανδημίας.

Παρακαλούμε αν υπάρχουν τα περιθώρια να επανεξετάσετε το θέμα και να δικαιώσετε την κοινωνία.



Με εκτίμηση



Τριανταφυλλάκης Λεων Ιωάννης

Δήμαρχος Ξηρομέρου

16 σχόλια:

  1. Πώς κατάντησε έτσι αυτός ο κόσμος όποιος ενδιαφέρεται και δουλεύει πάει σπίτι του είναι πολύ λυπηρό το γεγονός αυτό Γιατί σε προσωπικό επίπεδο ο κύριος Παπαδόπουλος Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος με ενδιαφέρον και θέληση για τη δουλειά του από την άλλη Επίσης λυπηρό για τον κόσμο για την κοινωνία Γιατί ανέλαβε ένα κέντρο υγείας και το έκανε νοσοκομείο Δεν έχω να πω κάτι άλλο Έτσι είναι ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω το μονο που εχω να πω ειναι πως οι θεσεις των διοικουντων ειναι καθαρα κομματικες αρα λογο αξιοπρεπειας και μονο να ειχε φυγει απο μονος του και οχι να λεει ο καθενας κατα το δοκουν αυτο που θελει μηπως να μας πουν αυτοι οι κυριοι που βγαινουν τωρα την ιδια θεση ειχαν και το 15 οταν αλλαξαν ολοι απο τον τσιπρα

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου κι εσύ και ο 1.05 πολύ εύστοχα το έχετε θέσει.

      Διαγραφή
  2. Ο συγκεκριμένος κύριος (και πολλοί άλλοι, όλων των παρατάξεων) όσο ασπάζονται λογικές "Ο Σύριζα πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία", σε συνδυασμό με τη μικροπολιτική αντιμετώπιση διαφόρων εξαιρέσεων και ασήμαντων λαθών του συστήματος (έλαβα μήνυμα αλλά δεν είχα κάνει τεστ κλπ), αυτά θα λούζεται. Οπότε ας αφήσουμε τις εκπλήξεις και ας έρθει ο επόμενος. Χαιρετισμούς στην Μπέτυ. Η κοινωνία άλλαξε και ορισμένοι (μεταξύ των οποίων και ο κύριος Παπαδόπουλος) ονειρεύονται ακόμα καθεστώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τριανταφυλλακης και παπαδοπουλος εχουν το μειονεκτημα να δουλευουν και να ειναι αποτελεσματικοι αρα και με υπερκομματκες συμπαθειες. αλιμονο σε καποια δηθεν στελεχη του συριζα στο ξηρομερο, κατι παραγοντισκοι της πλακας που κρυπτομενοι θελουν να παρεμβουν. πατε να πιειτε με τον εκλεκτο σας καμια ρετσινα στις φυτειες και αφηστε το συριζα ησυχο.. ζημια κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά πέρασε τόσα χρόνια,ο επόμενος μπορεί να βγει ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ , όλα Κ όλοι αλλάζουν σ'αυτη την ζωή υπάρχει και τέλος , αρκετό λιβανιστήρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλούς έβαλε κ έτρεξαν να τον δοξάσουν .... Ουδείς αιώνιος ... Έχουν κ άλλοι σειρά να δοκιμαστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε πολύ λιβανιστήρι , έπρεπε??? νά ξέρεις ουδείς αναντικατάστατος... όλα αλλάζουν συνεχώς στη ζωή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εκλέχτηκε δήμαρχος και με το 90% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ κι έπρεπε να δοθούν , τύποις , τα διαπιστευτήρια ...παραβλέποντας φυσικά , ότι η θέση διοικητή σε ένα Οργανισμό ΝΠΔΔ είναι θέση πολιτική και ορίζεται στη θέση αυτή από την εκάστοτε κυβέρνηση. Γιατί σε ένα Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου ή σε μια άμισθη θέση συμβούλου του Δημάρχου δεν όρισε ο κ. Δήμαρχος κάποιον που δεν τον έχει ψηφίσει ; και δόξα τω θεώ υπάρχουν αρκετοί και γνώστες πολύ καλά σε θέματα των ΟΤΑ κι όχι μόνον.

      Διαγραφή
    2. μη συγκρίνεις διαφορετικα πραγματα.
      Οι θεσεις στους δημους ειναι απο εκλογες(αιρετές)
      ειναι αλλο η αυτοδιοικηση και αλλο η δημοσια διοικηση και αλλο η διοικηση σε εταιρειες ιδιωτικες.

      Διαγραφή
  7. Αγαπητέ Δήμαρχε καλή η επικοινωνία αλλά θέλει μέτρο και σύνεση. Η δήλωση υποστήριξης στον Παπαδόπουλο δεν νομίζω ότι τελικά έφερε επικοινωνιακά το αποτέλεσμα που προσδοκούσες το αντίθετο μάλιστα. Άντε τώρα να το μαζέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι σουρχετε δημαρχε οτι την επομενη θα σε στηριξει ο κοσμος του συγκεκριμενου κυριου οτι εχει και ελεγχει βασικα ξεκινα απο Παναγουλα Μυτικα και τελος Κανδηλα σχεδον ολοι νοιωθουν οτι ειναι πανω απο σενα μην το ξεχασεις θα τα ξαναπουμε στις εκλογεςαν εισαι υποψηφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Δήμαρχε που θέλετε να το παίζετε και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ,δεν έχετε αντιληφθεί, ότι ουδείς αμφισβήτησε το ήθος και την εργατικότητα του κυρίου Πάνου Παπαδόπουλου ,ο οποίος μάλιστα εξυπηρετούσε με χαρά όλους τους Ξηρομερίτες ,αλλά επειδή αυτές οι θέσεις είναι θέσεις μέσα από τις οποίες θα εφαρμοστεί η εκάστοτε μετά από εκλογές Κυβερνητική πολιτική .
    Έτσι καλείται ο εκάστοτε διοικητής να την εφαρμόσει .
    Τι κατά την γνώμη σας μπορούσε να συμβεί ;
    Να εφαρμόσει ένα ικανό και έντιμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας σε ένα ευαίσθητο και νευραλγικό πόστο ή να αντικατασταθεί από την Κυβέρνηση ;
    Ο κύριος Παπαδόπουλος ο οποίος έχει την δουλειά του, έκανε λάθος που δεν υπέβαλε από μόνος του την παραίτηση του ,εκτός και αν σκόπευε να προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία ,πράγμα το οποίο δεν πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν ειναι υποθεση της Νέας Δημοκρατίας
      είναι ολης της κοινωνιας.
      Και εκει ειναι το -ειδικό βάρος- του λάθους σου.

      Διαγραφή
  10. πολύ σωστά το τεκμηριώνεται αγαπητέ 2.52μ.μ . Αυτή είναι η αλήθεια και τα κροκοδείλια δάκρυα των δημαρχών ( γιατί είναι κι άλλοι που εξέφρασαν στήριξη στον κ. Παπαδόπουλο) έχουν πολιτικές σκοπιμότητες που έχουν αφετηρία τα μικρά χωριά και τέρμα την εκλογική κάλπη προς όφελός τους. Ξεχνούν , φυσικά , ότι οι Διοικητές Οργανισμών είναι ΠΑΝΤΑ πολιτικά πρόσωπα προσκείμενα στην εκάστοτε κυβέρνηση. Και φυσικά ξεφεύγουν οι κ. κ δήμαρχοι με ελαφρά πηδηματάκια το γεγονός ότι ένας ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ δεν παρετήθηκε την επομένη που έχασε το κόμμα του , αλλά παρέμεινε στην θέση του. Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς πάντως δεν είναι αυτό. Και γιαυτό ο τ. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, θα κριθεί, απ΄ τις νέες διεκδικήσεις του (όπως αφήνεται να εννοηθεί , στο αποχαιρετιστήριο του). Με προσοχή διάβασα το αποχαιρετιστήριο του. Ούτε ένα ευχαριστώ στη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τα δύο χρόνια συνεργασίας ...γιατί για την κυβέρνηση , προσωπικά το πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να εκφρασθεί. Ειλικρινά λυπάμαι τους δακρυρροούντες κ. κ δημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα ψηφο προσπαθει να παρει δεκα χανει οποια ενεργεια και να κανειμεγαλο πανικο δειχνει το τελευταιο καιρο και δεν εκλεισε ουτε δυο χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο