Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του επί των τελευταίων εξελίξεων που αφορούν τα πανεπιστημιακά τμήματα της περιοχής


Σε συνέχεια των αλήστου μνήμης Υπουργών Παιδείας Αρβανιτόπουλου και Γαβρόγλου, οι οποίοι “ανακάλυψαν” ότι το πρόβλημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα αποτελεί ο νομός Αιτωλοακαρνανίας, τώρα έχουμε και τη συμπαιγνία της νυν Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και του Υφυπουργού Ευάγγελου Συρίγου, οι οποίοι σε αγαστή συμπαιγνία με τη γνωστή σε όλους για το ρόλο της ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου της Πάτρας “ανακάλυψαν”, για ακόμη μια φορά, ότι το πρόβλημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα εντοπίζεται στην Αιτωλοακαρνανία και ιδιαίτερα στο Αγρίνιο.....

Είναι γεγονός ότι οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση των Γληνού, Δελμούζου, Τριανταφυλλίδη, Γ. Παπανδρέου, Λουκή Ακρίτα, Παπανούτσου, Γ. Ράλλη, ωχριούν μπροστά στις “εφευρέσεις” και εμπνεύσεις όλων των αναφερόμενων στην πρώτη παράγραφο Υπουργών.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για μέρος της πολιτικής εκπροσώπησης του νομού μας που για άλλη μια φορά υποχώρησαν στις “ανακαλύψεις” και τους σχεδιασμούς του Υπουργείου Παιδείας.

Ελπίζουμε, έστω και την ύστατη στιγμή, ότι η συντεχνία του Κολλεγίου Αθηνών θα αντιληφθεί ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και οι μεταξύ τους σχέσεις γιατί όπως λέει και ο λαός “ότι δώσεις θα πάρεις”!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο