Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Επίσκεψη Δημάρχου Ξηρομέρου κ.Γιάννη Τριανταφυλλάκη στη Μπαμπίνη Ενημέρωση στους απανταχού Μπαμπινιώτες


Ως αντιπρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης αφού ενημέρωσα τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας επισκέφτηκα το Δήμαρχο Ξηρομέρου κ.Τριανταφυλλάκη στο γραφείο του χωρίς κανένα προκαθορισμένο ραντεβού. ο κύριος δήμαρχος....
Διαβάστε περισσότερα »
Αφού με καλωσόριζε ευγενικά Αρχίσαμε μία πολύ και καλή εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αφορούν χωριό μας καθώς και ζητήματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Tελειώνοντας τη συζήτηση- ενημέρωση έκανα πρόσκληση στον κύριο Δήμαρχο να να επισκεφτεί άμεσα το χωριό μας, ο οποίος ανταποκρίθηκε με μεγάλη επιθυμία ,μας επισκέφτηκε 27/ 5/2021 και του αναπτύξαμε ζητήματα που έχει ως προτεραιότητα ο σύλλογός μας.

Παρών στη συζήτηση ήταν και ο ειδικός γραμματέας του συλλόγου μας Ντίνος Θ. Μπαρπαρούσης καθώς και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Μπαμπίνης Φώτης Δ.Μπενέκος.

Συζητήσαμε για τα παρακάτω :

1) καθαρισμός οικοπέδου Γιάννη Παπαστάμου στο κέντρο του χωριού μας για το οποίο είμαστε η διαδικασία δωρεάς προς το σύλλογο μας.

2) αντικατάσταση Παιδικής Χαράς( μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στο άμεσο πρόγραμμα του δήμου)

3) σχολικές τουαλέτες και συντήρηση του δημοτικού σχολείου.

θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για ένα ποιοτικό- καθαρό περιβάλλον του χωριού μας

Μπαμπίνη 28/02/2021

Κομπλίτσης Απόστολος

Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου''Χριστόδουλος Παμπλέκης''

mpampiini

24 σχόλια:

  1. Την παιδική χαρά θα στην φτιάξει όπως του αστακού που είναι τέλεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού δεν έχουμε πρόεδρο,έχουμε ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παιδικη χαρά που είναι εγκατελειμενη στον Αστακό, ποτε θα είναι στα σχέδια σας;;;;;;;;;
    Τα παιδια μας δεν έχουν που να παιξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και την παιδική χαρά στο Βασιλόπουλο??Είναι όλα σάπια και σκουριασμένα.

      Διαγραφή
  4. Και ο σύλλογος τι κάνει δημόσιες σχέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σύλλογος τι κάνει Για αυτό που στεγάζει και το γραφείο του στο δημοτικό σχολείο και το καλοκαίρι το χρησιμοποιεί για ταβέρνα γεια τις πολιτιστικές εκδηλώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα σχολείο για κατεδάφιση ένα σχολείο που έχουν μοιράσει τις αίθουσες και δεν έχει χώρο για τους μαθητές έχουν στεγάσει τα γραφεία τους ο σύλλογος η κοινότητα το ιατρείο και το καλοκαίρι γίνεται κρεαταγορά του συλλόγου. Ένα σχολείο που πέφτουν οι σοβάδες δεν έχει προαύλιο χώρο δεν είναι περιφραγμένος ο προαύλιος χώρος που έχει δεν έχει τουαλέτες δεν έχει Παιδική Χαρά ένα σχόλιο που Σου θυμίζει την Ελληνική ταινία με τους Γερμανούς Τι να πω ντροπή Δεν νομίζω να αξίζουν αυτά τα 15 παιδιά να είμαι σε αυτή την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Δήμαρχε! Το Αρχοντοχώρι είναι μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 😂😂😂
      Την επόμενη δήμαρχε σε βλέπω σπίτι σου

      Διαγραφή
  8. Παιδικες χαρες ποτε θα δούμε στο ξηρομερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε στην Κανδήλα έχει μια παιδική χαρά τις Προκοπης...μια έχει στον παιδικό σταθμό και αυτή αν καταθέσω μήνυση θα πάνε οι υπεύθυνοι φυλακή..σπασμένα ξύλα σίδερα κ κάτω ένα τσιμέντο σαν μαχαίρι... κάντε κάτι είναι παιδιά 2κ3 χρονών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σχολείο θα μας πέσει στο κεφάλι κι αν δεν ήταν κι ο Αλεκος ο Κυριαζής θα μας έπεφτε και η εκκλησία. Πέρα απο αυτό δεν εχουμε το βασικό σε αυτό το χωριό ΝΕΡΟ. Κοβεται απο αρχές καλοκαιριου το χωριό υποφέρει. Παρατημένο στο έλεος χωρίς διοίκηση και χωρις κανένας να διεκδικεί τίποτα για τη Μπαμπίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι μόνο ο αστακός αυτό το Δήμο είναι και τα άλλα χωριά πρωτευουσιάνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μίλησε κανεις μόνο για τον Αστακό. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ Η ΟΧΙ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. καλο μεσημερι

      Διαγραφή
  12. καλα εσυ είσαι εκτός χώρου και χρόνου Μπαμπίνη λέμε για Αρχοντοχωρι λές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τη να της κάνετε ρε παιδιά της παιδικές χαρές. Ελάτε να δείτε της νεροτσουλήθρες στη Παπαδάτου που μας έκανε ο γερολιμος εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχχαχαχχαχα!!!!
      Όποτε βρήκαμε μέρος για τις διακοπες μας, ντροπή τους έχω να πω μόνο

      Διαγραφή
  14. Για φωτογραφίες είσαι μόνο αποστολή και αναρτήσεις στο ίντερνετ και εσύ και ο σύλλογος μέχρι εκεί φτάνετε τίποτα παραπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μπορώ να καταλάβω εσείς οι μορφωμένοι και γραμματιζούμενοι άνθρωποι πώς καταδικάζετε έτσι τα παιδιά αυτό το χωριό Για ποιο λόγο να είναι ανοιχτό ένα τέτοιο σχολείο που δεν υποστηρίζεται κτιριακά αλλά και με δασκάλους πώς αφήνεται κάθε τάξη να έχει ένα παιδί δεν ξέρω τι ζημιά κάνατε δεν ξέρετε τι πάει να πει να ανταγωνίζεται το παιδί να έχει φίλους να είναι σε ένα σχολείο λειτουργικό αυτό το πράγμα θα έπρεπε να το έχουν σταματήσει Η αρμόδιοι αλλά τα δικά τους παιδιά δεν πήγα σε τέτοιο σχολείο πάμε Του Αγρινίου και της Αθήνας και βγάζουν και γλώσσα γιατί τα παιδιά του χωριού δεν έχουν ψυχή δεν θέλουν να μάθουν μόνο τα δικά τους είναι διάνοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτή η φωτογραφία πρέπει να προβληματίσει το Δήμαρχο. Μόνο δυο άτομα στο τραπέζι του; Και κάτι ακόμα: Με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου συζητά για τα προβλήματα του χωριού μας και γιατί όχι με τους κατοίκους του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγω covid19 έχει μόνο δυο άτομα στο τραπέζι του, χαχχαχαχαχα

      Διαγραφή
  17. Το σχολειο επρεπε να κλεισει και τα παιδακια να πηγαινουν στις Φυτειες.Τα παιδια αυτα ειναι παρα πολυ πισω δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα. Οι γονεις θα επρεπε να νοιαστουν ειναι κριμα ,θα αντιληφθουν τη ζημια αργοτερα οταν πανε σε αλλο πετιβαλλον και θα παθουν σοκ γιατι θα συνειδητοποιησουν οτι ειναι αστοιχειωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντροπή και μόνο ντροπή φωτογραφίες και όλο υποσχέσεις από ερργα μηδέν... Παιδικές χαρές χάλια μαύρα σχολεία το ίδιο.... Άρα υποδομη για τα παιδιά μας στα τάρταρα... Μηην πάτε μακριά δημοτικό σχολείο αστακού 2 τάξεις στο χοβολιο να γίνει στο μυτικα δεν το συζητάμε για 70 παιδιά στον αστακό τι θα κάνετε δημοτική αρχή των έργων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο