Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: "Ήρθε η ώρα της συντεταγμένης πολιτείας να αποφανθεί".

ANAKOIΝΩΣΗ


Γράφει : Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός
 
Αγαπητοί Αναγνώστες.
 
Μετά από λίγο καιρό είμαστε ξανά μαζί. Μετά από πολύ περισυλλογή, έντονο προβληματισμό λόγω των ημερών  και λαμβάνοντας υπόψη το καθήκον και τις δεσμεύσεις μου απέναντι σας είμαι σε θέση να μάθετε αυτά που επιτρέπεται δεοντολογικά στη παρούσα φάση. 
 
Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνω όπως οφείλω τα εξής:
 
Πολλές υποθέσεις που αφορούν το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας η συντεταγμένη πολιτεία, ύστερα από δικές μου αναφορές- καταγγελίες τις εξετάζει και τις ερευνά. 
 
Μέχρι να ενημερωθώ για τις αποφάσεις των αρμοδίων δεν πρόκειται να πω οτιδήποτε δημοσίως.  Τη κατάλληλη στιγμή θα τα πούμε όλα.
 
Θα παρακαλέσω συγγενείς, φίλους και τον οποιοδήποτε πολίτη  να μην με πλησιάσουν ζητώντας να αποσύρω τις αναφορές- καταγγελίες μου.  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
 
Κάνω έκκληση στους Δημοτικούς Συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.  Μερικοί έχουν ενημερωθεί από εμένα αυτά που μπορώ στη τωρινή φάση να ενημερώσω.  
  
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

10 σχόλια:

  1. Ο εισαγγελέας ψάχνει να βρει την αποθήκη καυσίμων και τον υπεύθυνο της αποθήκης που τρείς οδηγοί παρέδωσαν τα καύσιμα. Προμηθευτής είναι το πρατήριο καυσίμων της Ζαβέρδας. Το γνήσιο των υπογραφών βεβαιώνει ο Δήμαρχος. Οδηγοί πείτε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τιμωρηθείτε για όσα έχετε κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νοίκιασαν κτίριο στη Βόνιτσα για να το κάνουν ΚΔΑΠ , έκαναν εργασίες που πλήρωσαν οι Δημότες,
    δεύτερο ΚΔΑΠ δεν έκαναν, το ξενοίκιασαν και ο ιδιοκτήτης το νοίκιασε σε άλλο για άλλη δραστηριότητα ιδιωτική. Ζητείται επώνυμη διάψευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πεστε σας παρακαλω που έστελνε τα καύσιμα στην Κατουνα ο ισότιμος και ο Τσακαλης τα βλέπαμε για να δουμε ως ποτε θα είναι ο ισότιμος για να περνανε κάποιοι υπάλληλοι τόσο όμορφα μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ραντεβού στα γουναράδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιάνονται συνέχεια με τη γίδα στη πλάτη. Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης η συγκάλυψη σημαίνει συνενοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kασόλα, Μασούρα, Μωραΐτη τι άλλο θέλετε να γίνει για να μιλήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι συγκάλυψη και μαλακιες, τι δουλειά έχει η αντιπολίτευση.... Εγώ τους ακούω που λένε:ο δήμαρχος κάνει όλο ρουσφέτια, τα ίδια σε όλο το δήμο σχεδόν... Τώρα αν οι πολίτες δεν τους πιστεύουν δεν γίνεται να κάνουν κάτι άλλο!!! Δημοκρατία έχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:31 πμ Να πάνε τις υποθέσεις στον εισαγγελέα, όπως τις πήγε ο Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο αυθεντικός υβριστής που με περισσή βλακεία έλεγε στο Κώστα που θα βρει τους εισαγγελείς τρύπωσε. Κρύφτηκε τώρα που οι εισαγγελείς μπήκαν σε υποθέσεις του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο