Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Δείτε τη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης, της Επιτροπής Διαβούλευσης.

  

      Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για αλλαγές στον Δήμο Ξηρομέρου σε όλα τα επίπεδα, στα πλαίσια της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου, μεταδίδει ζωντανά την συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, με θέμα τη γνωμοδότηση σχετικά με την εγκατάσταση μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (Ανεμογεννήτριες - Φωτοβολταϊκά – Βιομάζα) στην περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου.

 Δείτε τη ζωντανή μετάδοση:

3 σχόλια:

  1. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 2,5 ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    1.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
    2. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ..ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ...ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακολουθησες δυόμισι ώρες και αυτά που γραφής κατάλαβες?
      Μπράβο

      Διαγραφή
  2. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ειδικά όταν υπάρχει κ λόγος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο