Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

 


    Το άσπρο μαύρο θέλησε να παρουσιάσει στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στο σοβαρό θέμα των Αιολικών Πάρκων, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, με φθηνά τεχνάσματα, ψέματα και περίσσιο θράσος. Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν, διότι δυστυχώς γι αυτόν τα γραπτά μένουν.

Σας παραθέτουμε τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν στις 19 Ιανουαρίου 2019 σε όλα τα τοπικά Blogs, με επίσημο δελτίο τύπου του συνδυασμού του, γραμμένο από τον ίδιο, με προγραμματικές θέσεις της παράταξης του, τι θα πράξει αν είναι ο επόμενος Δήμαρχος Ξηρομέρου.

https://xiromeronews.blogspot.com/2019/01/blog-post_939.html



Τώρα κάνει πως δεν θυμάται και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο του τον εαυτό και τους συνυποψήφιους του υποτιμώντας την νοημοσύνη του μέσου δημότη του Ξηρομέρου, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν έχουν νου και σκέψη.

Παράλληλα, πέρα από το θέμα των ανεμογεννητριών, που με περηφάνια φωτογραφίζει, βλέπουμε φωτογραφίες από την κατάσταση των κοιμητηρίων, των κάδων σκουπιδιών, των δρόμων, του πρασίνου, που οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν για χρόνια οδήγησαν στη παρακμή του τόπου μας.

Αυτή την εικόνα αλλάζουμε σήμερα με πολύ δουλειά και δυσκολίες.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

24 σχόλια:

  1. Δήμαρχε-λέμε τώρα - μπορείς να εξηγήσεις στον κόσμο, τι εννοούσες όταν χωρίς να ξέρεις ότι το μικρόφωνο σου ήταν ανοιχτό και λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, είπες ότι θα κάνεις ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ;Δυστυχώς για σένα σε άκουσαν όλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΠ ΦΑΠ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε καλοπαιδα τη λετε τωρα???Ο Σταικος ψευτης?ποτε!!!! ο Σταικος ποτε δεν αλλαξε θεση γιατι την επεξεργαζετε παρα μα παρα πολυ πριν την πει.Οπως και ποτε δεν αλλαξε κομα και δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι λετε οτι εχει περασει απο ολα τα κοματα και αυτα που τον δεχτηκαν και αυτα που δεν τον δεχτηκαν.Ζηλευετε γιατι ειναι φορεας νεων ιδεων και συμπεριφορων και σαν σοβαρος επιστημονας τις εχει και τεκμηριωμενες.Για αυτο κοψτε τη πλακα με τον γιατρο γιατι ειναι αφταστος σε ολα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου 11:07

      Διαγραφή
    2. Ρε μάγκα. Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΊΖΕΙ ΠΊΣΩ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΗ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

      Διαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τριανταφυλλάκη χθες έζησες από τον Στάικο το Βατερλό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΗΤΑΝ .110 ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ

      Διαγραφή
  6. Αναμενόμενη η απέλπιδα προσπάθεια Τριανταφυλλάκη για να ξεπλύνει την ντροπή, που τον άδειασαν και οι δικοί του .
    Νόμισε πως μπορούσε να την φέρει πισώπλατα στους συνεργάτες του με τα πάρε δώσε του με την εταιρία ,αλλά τον πήρανε χαμπάρι και τον άδειασαν κανονικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:16 ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΣΕΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ .ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΑΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΕΡΑΝ ΨΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΑ ΕΣΕΝΑ

      Διαγραφή
  7. Κ ΣΤΑΙΚΟ ΠΕΣΤΑ ΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Τριανταφυλλάκη σε έπιασε στον ύπνο ο Στάικος .Δεν το περίμενες αλλά αποδείχθηκε πιο έξυπνος από εσένα ,αφού αθόρυβα ενημέρωσε έγκαιρα πρώτους από ολους τους δικούς σου και έτσι δημιούργησε ένα πλατύ μέτωπο με αποτέλεσμα εκείνος να βρεθεί πανίσχυρος με όλους μαζί και εσύ να μείνεις μόνος και δακτυλοδειχτούμενος ως η προσωποποίηση της διαπλοκής.
    Παρτο χαμπάρι λοιπόν κύριε Δήμαρχε πως χθες ο Στάικος σε τελείωσε ,αφού το είχε μεθοδεύσει τέλεια με αποτέλεσμα να σε εξοντώσει χωρίς να πάρεις μυρουδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σταικο διαβασα αυτή την προεκλογική διακήρυξη της Αναζωογόνησης
    όλα τα άλλα σημεία αυτής της διακήρυξης, μείον των 110 ανεμογεννητριών
    ισχύουν Η δέν ισχύουν τα άλλα σημεία αυτής της διακήρυξης.
    για να καταλαβουμε δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ηθελε 110 ανεμογενητριες αλλα ξαφνικα με τον αλλο μαθουσαλα γινανε η γκριν πις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι τι? Λέει κάπου ότι θα κάνει χαρές σε "φίλους" κύριε?
    Μην μας εμπαιζετε, δυστυχώς ξέρουμε που μπλέξαμε.
    Ομοίως τον ομοιω κυριε μου... "με όποιο δάσκαλο καθίστε κύριε τριανταφυλλακη, δυστυχως τέτοια γράμματα μάθατε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι 12:09 το ανδρείκελο σας όλα στο φως τα έκανε ,αφού μέχρι το μεσημέρι δεν είχε βγάλει άχνα για ανταποδοτικά και μόνο ξερό ναι στις ανεμογεννήτριες ,αλλά όταν έπεσε το φως και είδε πως το είχε χάσει το παιγνίδι, έβαλε το σχέδιο με την φάκα και το τυράκι όπως του είπε και ο Κομπλίτσης,αλλά ήταν ήδη πολύ αργά,αφού του είχαν φύγει και οι δικοί του.έτσι απόλαυσε την μοναξιά του με όλους να λένε όχι φέρνοντας του πολύ παραφροσύνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΧΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΣΤΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟ 2019 ΤΟ 2023 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΘΑ ΠΑΤΕ

      Διαγραφή
  13. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ
    Η ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΡΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο δήμαρχος για την κωλοτουμπα που έκανε και την πανωλεθρία που έπαθε μούτρα στην στρούγκα αλλά λόγια νά αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε δειλοί, ψεύτες και συκοφάντες ο Στάικος μίλησε για τα γήπεδα Παλαιομάνινας , Μύτικα , Αρχοντοχωρίου , Μπαμπίνης , Παπαδάτου και Χρυσοβίτσας και όχι για 110 Ανεμογεννήτριες , αλλά για προγραμματική σύμβαση με την Εταιρία που κατασκεύαζε τις ανεμογεννήτριες πάνω από το Πλατυγιάλι , όπως φαίνεται στο πρόγραμμα που έδειξε στις σειρές με το κίτρινο φόντο.
    Έτσι νομίζετε πως γίνεστε σωσίβιο για το Ναυάγιο του ασκούντος χρέη Δημάρχου μιλώντας για παραμύθια της φακής .
    Δεν έπεισε όμως ούτε τους δικούς του .
    Μήπως ξέρεις γιατί ;
    Με ονοματεπώνυμο
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φέρεται ότι ο Δήμαρχος να δήλωσε εν αγνοία του ότι ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα ότι θα έκανε μια πολιτική κωλοτούμπα σχετικά με την θέση που είχε στο θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών. Όμως κακώς προσδιόρισε την ενεργεία του αυτή ως πολιτική κωλοτούμπα, διότι θα ήταν κωλοτούμπα εάν εν αντιθέσει προς την αρχική θέση του έκανε στροφή 180 μοιρών και επιχειρηματολογούσε κατά της επένδυσης εισηγούμενος έτσι αρνητικά. Εδώ συνέβη το εξής παράδοξο ενώ επιχειρηματολόγησε υπερασπίζοντας την επένδυση και ανέφερε τα οικονομικά οφέλη στο τέλος δήλωσε ότι εισηγείται την καταψήφισή της. Απίστευτο και όμως αληθινό. Αυτό όμως που έκανε δεν χαρακτηρίζεται ως πολιτική κωλοτούμπα αλλά ως πολιτική ανισορροπία. Το ωραίο είναι ότι και οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας υιοθέτησαν την συμπεριφορά αυτή και ενώ αποδέχτηκαν την επιχειρηματολογία του Δημάρχου τελικώς και ψήφισαν και αυτοί αρνητικά. Εάν αυτό δεν είναι παραλογισμός τότε τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο