Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Έκκληση για την υιοθεσία κουταβιών, που βρήκαν στον Παπαδάτου Ξηρομέρου.


    Τρία κουτάβια βρέθηκαν παρατημένα στο γήπεδο της Παπαδάτου Ξηρομέρου. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι κάποιοι αποφασίζουν να πετάξουν έτσι απλά ζωντανές υπάρξεις χωρίς να συνειδητοποιούν ότι είναι ζωντανά πλάσματα όπως και εμείς.

Ο άνθρωπος που τα βρήκε μας αναφέρει ότι και την 25 Μαρτίου στο ίδιο σημείο βρέθηκαν ξανά άλλα τρία κουτάβια, τα οποία με τη βοήθεια των κατοίκων που ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις των κουταβιών για νερό και φαγητό, τα φρόντισαν ώστε να σωθούν από βέβαιο θάνατο.
Δυστυχώς για μία ακόμα φορά σήμερα όπως μας αναφέρει, άλλα τρία κουτάβια βρέθηκαν ηλικίας περίπου ενός μήνα. Τα κουτάβια όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μας έστειλε έτρεξαν δίπλα του κάνοντας κύκλους και ακολουθώντας τον άνθρωπο ικετεύοντας τον για να τα χαϊδέψει. 
Τα γεμάτα ζωή και χαρά κουταβάκια σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής θα πρέπει να υιοθετηθούν καθώς στην ίδια περιοχή είναι και τα υπόλοιπα τρία κουτάβια.
 



 


4 σχόλια:

  1. Έχουν γίνει αίτησης άπω πολίτες γειά τα σκυλιά αλά η τοπική κοινότητα αδιάφορη εδώ και μήνες.αυτή μας διοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που να δείτε μέσα στο χωριό άπω τα αδέσποτα, όχι αδέσποτα αλά πολιτών που α έχουν αφήσει.γεια αυτό πρέπει κάποιος να τους καταγγείλει. Πάνω άπω 15 σκυλιά περιφέρονται στο χωριό κ έχουν γίνει κ επιθέσεις. Και κάνουν? Που είναι η τοπική φορείς? Απλά αγνοούν τους πολίτες. Ούτε ο αντιδήμαρχος. Άρα πρέπει να κάνει παρέμβαση ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δημοι το χρημα για τα αδεσποτα το μαγκωσαν..τα ζωα ομως δε τα μαζεψαν να τα ταΐσουν κ να τα προστατευσουν..με τα λεφτα για τα αδεσποτα ταΐζουν αλλα ζωα.. διποδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στο δήμο Ακτίου το ίδιο γίνεται παιρνουν τα λεφτά για τα αδέσποτα και τα τρώνε τα λεφτά τα δίποδα αδέσποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο