Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Είναι εικόνες τουριστικού μέρους αυτές κατακαλόκαιρο ;


Και πριν στεγνώσει το μελάνι για Αστακό, δείτε τι έστειλε το μεσημέρι ένας φίλος για τον Μύτικα σε απάντηση όσων βγήκαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.....

Μόλις δύο ημέρες πριν μπει και επίσημα το καλοκαίρι αυτές οι εικόνες 300 μέτρα από το Λιμάνι στην παραλία του Μύτικα όπου προσδοκούν πολλά στον τουρισμό και στην ενδοχώρα του .

Είναι εικόνες τουριστικού μέρους αυτές κατακαλόκαιρο ;

Οι Αστακός 29/5/2021

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου











 

17 σχόλια:

  1. Ωραίες εικόνες για την καλοκαιρινή σεζόν κατά τα αλλά φταίνε η ιχθυοκαλλιέργειες που δν έχουμε τουρίστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει ο Στάικος και τα δείχνει αυτά γιατί όντος έτσι ειναι σήμερα περασα και εγώ από τα περισσοτερα σημεία γιατί είναι κεντρικά και το ίδιο είδα και εγώ. Και δν ψήφισα Στάικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα δεν ειναι τιποτε αμα θελετε να δειτε σκουπιδαριο ελατε στην κανδηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτα δεν ειναι τιπιτε αμα θελετε να δειτε σκουπιδαριο ελατε στην κανδηλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τράβα και στείλε μία φωτογραφία
      στον φωτογράφο κ Στάικο.

      Διαγραφή
  5. ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΑΡΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ) ΗΡΘΕ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ειπα κι εγώ. Πως επαιρνε ο Σταικος κάποτε 60 τα εκατό.
      και τορα δεν εφτασε ουτε το 20 τοις εκατό.

      Διαγραφή
  6. Αυτά τα αντικείμενα δεν βρέθηκαν εκεί από μόνα τους. Κάποιοι από μας τους Μυτικιώτες τα άφησαν. Τώρα, το αν στα 19 χωριά του Δήμου η Δημοτική Αρχή πρέπει να έχει πίσω από τον καθένα μας ένα άλλο πρόσωπο να τον παρακολουθεί κάθε στιγμή τι παρανομία κάνει στο περιβάλλον και να τρέχει πίσω του για να τη διορθώσει, αυτό είναι ένα ερώτημα, που φαίνεται όμως να μη μας απασχολεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά τον τουρισμό που έχει ο αστακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο αντιδήμαρχος πέταξε τα σκουπίδια... ή εμείς οι αγενείς ...????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν είμαστε όλοι εμείς οι ιθαγενείς αγενείς.

      Διαγραφή
  9. Δεν φταίνε οι άχρηστοι φταίνε αυτοί που τα φωτογραφίζουν. Αντιδήμαρχος καθαριότητας υπάρχει; τα βλέπει; Μήπως να τον απαλλάξουμε απο το μαρτύριο να κάνει διακοπές ο άνθρωπος μιας κ ερχεται καλοκαίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριοι. Κοιτάζοντας προσεκτικά τις φωτογραφίες διαπιστώνεις ότι οι μισοί κάδοι είναι άδειοι. Αυτό σημαίνει ότι εμείς είμαστε οι βρομιαρηδες. Εμείς πετάμε στρώματα, καναπέδες κλπ στο δρόμο και μετά φωνάζουμε ότι ο δήμος είναι ανίκανος. Εμείς πετάμε σκουπίδια στον δρόμο. Εμείς ποτέ δεν καθαρίζουμε τον δρόμο μπροστά στο σπίτι μας και απλά βρίζουμε τον δήμο. Εμείς, εμεις,εμεις... επιτέλους καποτε πρέπει να γίνουμε άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για τα ζωα που πετανε οτι ναναι οπου ναναι γιατι ετσι γουσταρουν δεν εχεις να πεις τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΔΕΙΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή δεν υπάρχει ευθύνη στην Δημοτική Αρχή και για όλες αυτές τις βρομιές θέλετε να μας πείτε ,πως φταίνε κάποιοι ασυνείδητοι κάτοικοι ;
    Τότε γιατί υπάρχει Δήμος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕΣΙΕ ΣΤΑΙΚΟ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΘΩΡΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ....ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ.....ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ/ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο