Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Αιτωλοακαρνανία: Σε Αγρίνιο, Αιτωλικό και Μεσολόγγι τα 50 από τα 61 κρούσματα


Δείτε την κατανομή των 61 κρουσμάτων
Σε 2.146 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 61 κρούσματα το τελευταίο 48ωρο κατανεμήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία.....

Πρόκειται για μεγάλη αύξηση κρουσμάτων σε σχέση με τις περασμένες εβδομάδες στην περιοχή και ήδη εκφράζεται ανησυχία για πιθανή έξαρση τις επόμενες μέρες, εξαιτίας και της κατάστασης που επικρατούσε ειδικα την Μ. Εβδομάδα σε κοινόχρηστους χώρους αλλά και Ιερούς Ναούς.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως έχει προκληθεί προκληθεί ανησυχία σε περιοχή του Μεσολογγίου έπειτα από θετικά κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε άτομα που συμμετείχαν σε Ακολουθίες συγκεκριμένης εκκλησίας, από την οποία νόσησε νεωκόρος.

Από τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν, ευτυχώς, οι περισσότεροι νοσούντες δεν χρειάστηκαν νοσηλεία. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα εισέρχονται για νοσηλεία, στην κλινική Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, εκδρομείς του Πάσχα, που πριν μια εβδομάδα περίπου, είχαν έρθει στην περιοχή για τις γιορτές.

Σε ότι αφορά την κατανομή των 61 κρουσμάτων της Αιτωλοακαρνανίας του διήμερου 2 και 3 Μαΐου, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, κατανέμονται ως εξής: από 18 κρούσματα σε Αγρίνιο και Αιτωλικό, 14 στο Μεσολόγγι, τέσσερα στο Νεοχώρι, τρία στο Ευηνοχώρι, δύο στη Ναύπακτο και από ένα σε Γαβαλού και Αμφιλοχία.

Θυμίζουμε πως αύριο Τρίτη θα διενεργηθούν rapid test σε Αιτωλικό και Μεσολόγγι.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο