Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2-2: Πρόβα... μπαράζ στην Κρήτη ο Παναιτωλικός


     ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στο 2-2, στην τελευταία αγωνιστική των πλει άουτ της Super League. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν δύο φορές, χάρη στα γκολ των Σαρδινέρο και Στάρτζεον στο 18' και 79', με τους Αγρινιώτες να ισοφαρίζουν σε ισάριθμες περιπτώσεις με τους Βέργο (71') και Ταχάρ (80').

Με όλο τον Παναιτωλικό πίσω από την μπάλα, ο ΟΦΗ προσπαθούσε να χτίσει την επίθεσή του και να βρει ένα γρήγορο γκολ.

Στο 8' ο Σαρδινέρο κόπηκε λίγο πριν εκτελέσει μέσα από την μεγάλη περιοχή του Κνετ. Και στο 18' άνοιξε το σκορ. Ο Βούρος με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κοροβέση που ανέβηκε, ο Έλληνας μπακ-χαφ έκανε την σέντρα και ο Σαρδινέρο στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ. Ο Παναιτωλικός συνέχισε... παθητικά. Μόνο με κάποια στημένα πάτησε την περιοχή του Βάτερμαν. Και αυτά πέρασαν ανεκμετάλλευτα (η κεφαλιά του Ματσόλα στο 28' πέρασε αουτ). Ο ΟΦΗ προστάτεψε σωστά την περιοχή του και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο β' μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε με διάθεση να πιέσει. Ο ΟΦΗ κατέβασε ρυθμό και προσπάθησε να κρατήσει το σκορ. Αλλά ο ΟΦΗ είχε την πρώτη τελική με τον Μεγιάδο στο 54'. Τα στημένα και τα μακρινά σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες του Δέλλα δεν έφερναν αποτέλεσμα. Ο Έλληνας τεχνικός πέρασε τον Βέργο στο ματς και στο 70ο λεπτό δικαιώθηκε! Τα "καναρίνια" βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Έλληνας φορ με εξωτερικό πλασέ νίκησε τον Βάτερμαν. Ο ΟΦΗ βρήκε και δεύτερο γκολ παρόμοιο με το πρώτο, προϊόν αντεπίθεσης στο 79'. Στάρτζεον και Κοροβέσης συνεργάστηκαν άψογα, με τον πρώτο να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 2-1. Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ αφού ο Ταχάρ έπιασε... στον ύπνο τους αμυντικούς των γηπεδούχων και έφερε το ματς ξανά στα ίσα στο 81'. Τα τελευταία λεπτά ο ρυθμός δεν ήταν καλός, οι δύο ομάδες... έκατσαν και το 2-2 έμεινε ως το τέλος δίχως άλλες φάσεις.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Σακόρ, Μαρινάκης, Νέϊρα(63' Μπαλογιάννης), Βούρος(75' Ουές), Διαμαντής(46' Σελίμοβιτς), Γιαννούλης, Γιάννου(46' Kαστάνιος), Σαρδινέρο(63' Στάρτζεον), Μεγιάδο, Κοροβέσης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Καρασαλίδης, Μαλής, Εντινγκά, Ντουάρτε, Αρσούρα(62' Βέργος), Ντίας, Ταχάρ, Ματσόλα, Ντάλσιο, Μπαρμπόσα(88' Καρέλης).

 

 aek365.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο