Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Το βίντεο της μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου στις 11 Μαΐου 2021.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ένα αρκετά ενδιαφέρον Δημοτικό Συμβούλιο, με τα δύο τελευταία θέματα των αιολικών πάρκων πολύ σοβαρά, με την Δημοτική Αρχή να εισηγείται για αρνητική γνωμοδότηση στις 2 Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε), η οποία εισήγηση πέρασε με ομοφωνία......
Διαβάστε περισσότερα »
Τα συμπεράσματα κάθε πολίτη να βγαίνουν πολύ εύκολα κατά εμάς, μέσα από την νέα δυνατότητα της ζωντανής μετάδοσης που έχει προκύψει μέσα από το κανάλι στο You Tube του Δήμου Ξηρομέρου, αλλά και του μαγνητοσκοπημένου βίντεο κατόπιν για όσους δεν το είδαν ζωντανά. Το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι δείτε και ακούστε την συζήτηση.

ΘΕΜΑΤΑ

1. Αναμόρφωση Π/Υ οικ. έτος 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος.

2. Έκθεση εκτέλεσης 1ου Τριμήνου Π/Υ Δήμου έτους 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος.

3. Αποδοχή της εκ νέου παράτασης της δωρεάν παραχώρησης προς χρήση από τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας ενός απορριμματοφόρου οχήματος μέχρι της 31 Μαϊου 2021. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Παληογιάννης.

4. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την τροποποίηση της υπ' άριθμ. 137/2758/28-1-2013 ΑΕΠΟ (ΑΔΑ:ΒΕΙΕΟΡ1Φ-ΘΣΖ), όπως αυτή τροποποιήθηκε με την 130502/28-8-2020 ΑΕΠΟ (ΑΔΑ:6ΚΓΡΟΡ1Φ-3ΞΣ) του έργου «Κατασκευή και λειτουργία μονάδας παραγωγής βιοαερίου από οργανικά απόβλητα και ηλεκτροπαραγωγής με καύση βιοαερίου, ισχύος 0,99 ΜW στη θέση ''Ψηλοράχη'' Δ.Ε. Αστακού Ξηρομέρου,Π.Ε. Αιτωλ/νίας με φορέα την εταιρεία ''Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.''» (ΠΕΤ 2010396022). Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.

5. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου επι της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ), ισχύος 33 ΜW στη θέση «ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΣ», Δ.Ε. Αστακού, Δ. Ξηρομέρου, Π.Ε. Αιτωλ/νίας της εταιρίας «ΚΥΩΝ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» (ΠΕΤ 2103501322). Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.

6. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ), ισχύος 43,7 ΜW στη θέση «ΒΕΛΟΥΤΣΑ», Δ.Ε. Αστακού, Δ. Ξηρομέρου, Π.Ε. Αιτωλ/νίας, της εταιρίας «ΚΥΩΝ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» (ΠΕΤ 2103501124). Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου.


mytikaspress

7 σχόλια:

  1. Θλιβερός και απομονωμένος ο ασκών χρέη Δημάρχου κύριος Τριανταφυλλάκης ,αναγκάστηκε να κάνει την κωλοτούμπα του πίνοντας το πικρό ποτήρι της μοναξιάς ,αφού τον είχαν εγκαταλείψει ακόμη και στενοί του συνεργάτες . μόλις μια ώρα πριν το δημοτικό συμβούλιο να στέλνει η εταιρία με τις ανεμογεννήτριες διάφορα δωράκια ,αλλά μάταια αφού η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων μαζί με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων δεν τσίμπησε ,αφού είχε πάρει σθεναρά την απόφαση της ,αναγκάζοντας και τους υπόλοιπους της πλειοψηφίας να τους ακολουθήσουν στο ομόφωνο όχι κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στην Βελούτσα και να αναγκαστεί ο κύριος Τριανταφυλλάκλης να πει και αυτός το όχι στις ανεμογεννήτριες , όταν λίγες ώρες νωρίτερα έλεγε στην επιτροπή διαβούλευσης ναι . ντροπή και μόνο ντροπή για όλα αυτά τα φαιδρά και ύποπτα παιγνίδια Τριαντατφυλλάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αμισθοι πανεπιστημονες τι λενε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ Δ ΚΕΦΑΛΑΙΟ . ΤΑ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΡΕΙΠΙΑ. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο δήμαρχος σου φίλε 4.05 ξέχασε στην αρχή ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτα κ είπε ότι θα έκανε πολιτική κωλοτουμπα. Την προηγούμενη μέρα είχε πει ναι μαζί με τους 4 αντιδήμαρχους κ χθες έγινε ρεζίλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος δήμαρχος αυτός πού έκανε την κωλοτουπα της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλεπεις Δημαρχε με αυτα τα χαρτια των αμισθων συμβουλων που μηραζες σαν τον αλοτε Κωλετη απο δω και απο κει για κανα ψηφαλακι ,εκχηδαιζες το θεσμο και ξεφτεληζες το δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήμαρχος έκανε την κωλοτουμπα μόλις είδε ότι είχε απαρτία το συμβούλιο για αυτό έκανε την κωλοτουμπα γιατι ήξερε ότι θα πάθει πανωλεθρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο