Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Σε αναστολή λειτουργίας το Τμήμα 1 του Νηπιαγωγείου Αστακού.



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Αστακός 16.5.2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.


Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid στο Νηπιαγωγείο Αστακού, το Τμήμα 1 του Σχολείου τίθεται σε αναστολή λειτουργίας 14 ημερών, εφαρμόζοντας αυτά που συνιστούν τα πρωτόκολλα. Επίσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται σε αυτή την περίπτωση.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους πολίτες, επισημαίνοντας ότι άλλο η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και άλλο η χαλάρωση των μέτρων προστασίας.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

8 σχόλια:

  1. Μόνο ένα τμήμα κλείστε οπωσδήποτε αύριο το σχολείο ολόκληρο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Νηπιαγωγείο λειτουργεί και ολοήμερο τμήμα στο οποίο φοιτούν μαθητές και από τα τρία πρωινά τμήματα. Οι μαθητές του τμήματος 1, που φοιτούν στο ολοήμερο τμήμα ήρθαν σε επαφή με το επιβαιωμένο κρούσμα, έρχονται όμως σε επαφή με παιδιά και από τα τρία τμήματα, οπότε πρέπει να υπάρξουν πολύ προσεκτικοί χειρισμοί και εισήγηση να κλείσει όλο το σχολείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστά μιλας 11:03.πρεπει να κλείσει όλοι το σχολείο για απιλυμανση όχι μόνο το τμήμα 1 που ήταν τα δικά μας παιδια με το επιβεβειωμενο κρουσμα.
      Γονείς μην παραλειπτουμε να κάνουμε τα self test στα παιδια μας και να συμπληρώνουμε μόνο την βεβαίωση. Τα παιδια μας δεν θα παθουν τίποτα αν κανουνε το τεστ

      Διαγραφή
  3. Οι γονεις του παιδιου δεν ενημερωσαν το σχολειο δυστιχως. Η δασκαλα το εμαθε απο αλλους γονεις. Ανευθηνοτητα κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παιδάκι 12.52 εμφάνισε συμπτώματα τι6 Σάββατο. Είχε να πάει στο νηπιαγωγείο από την Τρίτη. Σύμφωνα με τι6 πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ 6 δεν υπήρχε λοιπόν λόγος να κλείσει τι6 σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάση εοδυ πεειμενουν και το μοριακό τεστ της δασκαλας, σήμερα θα έβγαινε. Μίλησα μαζί της

      Διαγραφή
  5. Αν το παιδί έχει να πάει στο Νηπιαγωγείο από την Τρίτη νομίζω ότι άδικα ανησυχούν τόσοι γονείς για τη διασπορά του ιου. Κι ας μην κατηγορούμε τους γονείς με την πρώτη ευκαιρία. Αν όντως δεν ενημέρωσαν όπως γράφετε παραπάνω ίσως το έκαναν επειδή το παιδί τις τελευταίες ημέρες δεν είχε πάει σχολειό και κατ' επέκταση δεν είχε μεταφέρει τον ιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πατέρας του παιδιού είναι σε καραντίνα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο