Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

MYTIKAΣ PRESS: Μία οφειλόμενη απάντηση στον Πρόεδρο της Κοινότητας Βασιλόπουλου.


      Κύριε Πρόεδρε της Τ.Κ. Βασιλόπουλου κ. Παναγιώτη Πετρονικολέ, μπορείτε να μας δείξετε ένα δελτίο τύπου που μας στείλατε με e-mail, με δική σας ανακοίνωση - ενημέρωση, «που επανειλημμένα επιδείξαμε επιλεκτική ενημέρωση και μεροληπτική στάση εις βάρος των συμφερόντων του χωριού σας, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και προτροπές σας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε στο κείμενο σας και δεν σας το δημοσιεύσαμε;
Όχι δύο e-mail από την επανειλημμένη στάση μας, ένα ζητάμε να μας δείξετε.
Διαμαρτύρεστε για ένα κείμενο που υπάρχει ανυπόγραφο στην αξιόλογη σελίδα στο Facebook ΒΕΛΟΥΤΣΑ (είμαι τακτικότατος αναγνώστης της), γιατί δεν το αναδημοσιεύσαμε (είμαστε άρα υποχρεωμένοι;;;). Το κείμενο βέβαια φιλοξενείτε στην σελίδα μας στο Facebook από χτες στις 1 το μεσημέρι και ποτέ δεν κατέβηκε όπως φανταστήκατε και μας πήρατε τηλέφωνο να διαμαρτυρηθείτε, αναρτημένο από συμπολίτη μας.
Όσο για την παραίτηση σας από μία επιτροπή 39 αξιόλογων συμπολιτών μας για το σοβαρό θέμα της ΠΟΑΥ, επειδή συμμετέχω και εγώ ως ενεργός πολίτης, ασχολίαστο. Ελπίζω ότι θα το σκεφτείτε καλύτερα γιατί αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, καθόλου σοβαρά κύριε Πρόεδρε.
Για να το κλείσουμε κύριε Πετρονικολέ, αν θέλετε κάτι να δημοσιεύεται στον Blog μας ή με mail το στέλνετε ή βάζετε όποιον θέλετε να μας το στέλνει με όποιο τρόπο και να λέει ανακοίνωση του Προέδρου του Βασιλόπουλου. Τόσο απλό και εύκολο, όπως στείλατε μέσω τρίτου το κείμενο της παραίτησης σας.
 
Πολλούς χαιρετισμούς στο Βασιλόπουλο
και πάντα φιλικά.

3 σχόλια:

  1. Μην είστε τόσο κατηγορηματικός ότι , ό,τι σας στέλνουμε τα δημοσιεύετε . Δυστυχώς, ενώ ο ρόλος σας , ως σαιτ , είναι να ενημερώνετε , εσείς παίρνετε θέση και κρίνετε τους πάντες !!! Γίνεστε ηθελημένα ή άθελά σας " εισαγγελεύες" κι όπου πρέπει να ενημερώσετε το κοινό σιωπάτε. Π.χ Γιατί δεν αναρτάτε την πρωτοκολημένη παραίτηση του κ. Σαμαλέκου που είναι και δημόσιο έγγραφο και επ αυτών έχετε , εύκολα , πρόσβαση .Τυχαίο άραγες ; Ενώ άλλα έγγραφα που ΘΕΛΕΤΕ τα δημοσιεύετε ; Το ότι τα βάλατε με τον Πρόεδρο του Βασιλόπουλου , λέει πολλά....Δώσατε, πριν την απάντηση σας, ποιος ο λόγος και το συνεχίζετε ; Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια για τα ιχθυοτροφεία που είναι μέσα στη μπούκα του Μύτικα ; Παρακαλώ αγαπητό Ξηρόμερο να αναρτηθεί και μην λογοκρίνετε και σεις. Προσπάθησα να απαντήσω στο ΜΥΤΙΚΑ ΠΡΕΣ, αλλά έχει κλειδωμένα τα σχόλια. Ν.ΜΕΜΟΣ ( Μαιζώνος....Πάτρα ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ιχθυοκαλιέργειες και η ΠΟΑΥ είναι πέρα απο προσωπικές αντιπαραθέσεις εκτός και υπάρχουν συμφέροντα για να δούμε τις θέσεις για την ΠΟΑΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΟΛΟΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
    Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΥΣΙΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΑΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο