Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόβλημα μετά την κακοκαιρία Ιανός για τα καινούργια φώτα στην είσοδο του Μύτικα.

Στις 30 Ιουλίου σας ενημερώσαμε με σχετική μας ανάρτηση, για την παρέμβαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που επισκευάστηκαν τα φώτα στις δύο διασταυρώσεις των εισόδων του Μύτικα, που για πολλά χρόνια είχαν πρόβλημα και κανένας δεν ενδιαφερόταν (δείτε εδώ)......
Πραγματικά η παρέμβαση της Περιφέρειας ήταν πάρα πολύ καλή και ο καινούργιος φωτισμός led έδωσε μία άλλη εικόνα στις δύο εισόδους του Μύτικα και κυρίως έλυσε το θέμα ασφαλείας, σε δύο κόμβους που στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλά και σοβαρά ατυχήματα.
Από το περασμένο Σάββατο όμως, που ο Μύτικας χτυπήθηκε και αυτός από τον Ιανό, η είσοδος από τον οικισμό της Παναγούλας έχει πρόβλημα και δεν ανάβει κανένα φωτιστικό.
Προφανώς στον πίνακα ισχύος, κάποιος διακόπτης έχει ανοίξει, για να προστατεύσει εκείνη την στιγμή της έντονης κακοκαιρίας την εγκατάσταση από τις υπερτάσεις των κεραυνών.
Ο Πρόεδρος του Μύτικα πήγε στο σημείο να προσπαθήσει να ανεβάσει τον διακόπτη, αλλά το κουτί είναι κλειδωμένο και κατόπιν αυτού ενημέρωσε την Περιφέρεια σχετικά με το πρόβλημα, παίρνοντας την διαβεβαίωση ότι θα λυθεί.
Καλό θα είναι να αποκατασταθεί άμεσα ο φωτισμός στο σημείο, γιατί ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος.



mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο