Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

O Ιστορικός-Συγγραφέας Νίκος Μήτσης, για την βάπτιση του εγγονού του, ως ένας τρισευτυχισμένος παππούς.     Ο Ξηρομερίτης Ιστορικός-Συγγραφέας Νίκος Μήτσης είναι γνωστός για τα βιβλία και τις δημοσιεύσεις του, η γνώση και η συνεχής μελέτη και ερευνά της Ιστορίας ανέκαθεν αποτέλεσαν βασική πτυχή της ζωής του.  


Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του, ανακοίνωσε ο ίδιος την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook
Συγκεκριμένα ο κ. Μήτσης δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάπτιση του εγγονού του και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του:
Του παιδιού μου το παιδί, είναι δυό φορές παιδί μου, λέει μία  παροιμία μας. Εβαφτίσθεις , εμυρώθεις  , έλαβες την ευλογία του Θεού , του Χριστού και του Αγίου Πνεύματος και ονομάστηκες  Χ α ρ ί δ η μ ο ς ( Χάρης ). Να ζήσεις και να ευτυχήσεις αγόρι μου γλυκό και νάχεις στη ζωή σου , όλα τα καλά !!! Και φυσικά ο παππούς θα είναι πάντα  δ ί π λ α  σου !!!

Από εμάς να σας ζήσει, γερό και καλότυχο σε όλη του την ζωή.
 
 

Του παιδιού μου το παιδί , είναι δυό φορές παιδί μου , λέει μία παροιμία μας. Εβαφτίσθεις , εμυρώθεις , έλαβες την...

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Μήτσης στις Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
 
 


 
 
 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε φιλε Νικο ευχομαι απο καρδιας οι μοιρες να φανουν γενναιοδωρες και να χαρισουν στο εγγονακι σου ολα τα καλα του κοσμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο