Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη από τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας.

      Με την παρούσα επιστολή νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά θερμά για τη στήριξή της περιφέρειας τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη, τους συνεργάτες του και τους εκλεγμένους Περιφερειακούς συμβούλους του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας καθώς και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την άψογη συνεργασία που έχουμε.

Η γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας  με την Περιφέρεια είναι πολυετής και είμαστε σίγουροι ότι και τα υπόλοιπα έργα που έχουμε σχεδιάσει θα ολοκληρωθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα. Μία πορεία που θεωρούμε ότι έχει συνέχεια με στόχο την αναβάθμιση του τόπου μας  που τόσο μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει η συνεχής εξέλιξη και πορεία του.
Με γνώμονα την στήριξη και την ενίσχυση των έργων μας, με την βοήθεια της Περιφέρειας, παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στα ιδανικά μας, δεσμευόμενοι ότι θα συνεχίσουμε να το πράττουμε,  παρά τις δυσκολίες των τελευταίων έξι ετών με μνημόνια και Covid19,  και ο Δήμος μας να είναι πρωτοπόρος και σε έργα και σε ρυθμό ανάπτυξης.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών και της άοκνης προσφοράς τους, τους Συνεργάτες μου, τους Συμβούλους καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου που με πολλές προσπάθειες και συντονισμένες ενέργειες, υλοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο και σε σύντομο σχετικά χρόνο, τις κατευθύνσεις που τους δόθηκαν, για να φτάσουμε στο ευχάριστο αποτέλεσμα εξαγγελίας όλων των έργων. 
 
    ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο