Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Σάλος με γυμνές… καθαρίστριες: Κάνουν χρυσές δουλειές λόγω κορονοϊού


  Τρέχουν να προλάβουν τη ζήτηση οι καθαρίστριες της εταιρείας  «Naked Cleaning Company» αφού σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, κατά την περίοδο που ακολούθησε την (πρώτη) καραντίνα έχουν γίνει… ανάρπαστες!

Ως «γυμνός καθαρισμός» ορίζεται η οικιακή εργασία την οποίαν εκτελούν κατ' αποκοπήν καθαρίστριες φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους -ή ούτε καν αυτά.
Η NCC χρεώνει την πελατεία της περί τα 83 ευρώ την ώρα για ημίγυμνο καθαρισμό και 110 ευρώ/ώρα για τον τελείως τσίτσιδο.
Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα εξυπακούεται ότι ο πελάτης απαγορεύεται να απλώσει χέρι στην καθαρίστρια. Εάν υπάρξει παρεκτροπή, η εταιρεία θα καλέσει αμέσως την αστυνομία.
Να σημειωθεί ότι η εταιρεία «Νaked Cleaning Company» είναι μια επιχείρηση απολύτως νόμιμη, η οποία παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες καθαρισμού.

 
 
πηγή: newsbomb.gr

5 σχόλια:

  1. ανοίγουν και φύλο για πίτα ?? η μόνο καθαρισμό κάνουν τα κορίτσια ? χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φεμινιστές και προοδευτικοί άνθρωποι αντισταθείτε ηθικοφυσικά πρίν είν' αργά. Και για τα δύο ισότιμα φύλλα των δένδρων της φύσης και ύπαρξης, συνεχειας και συνέπειας της ζώής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...τα σκουπιζουν ολα ή οσα βλεπει η πεθερα ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια φεμινίστριες, προοδευτικοί άνθρωποι και πράσινα άλογα, αυτά μας μαραναν και στην Ελλάδα υπάρχει υπογεννητικότητα και μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού ανύπαντροι ( η Τουρκία έφτασαν τα 80 εκατομμύρια) συνεχίστε έτσι κάποια μέρα θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο