Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Παραίτηση του Προέδρου της ΤΚ Βασιλόπουλου Ξηρομέρου, από την Επιτροπή Αγώνα για την Π.Ο.Α.Υ. -Αιχμές για επιλεκτική ενημέρωση και μεροληπτική στάση από μέσα ενημέρωσεις.



    
Στη διάθεση του δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη έχει θέσει την παραίτησή του ο Παναγιώτης Πετρονικολος και συγκεκριμένα από τη θέση του ως μέλος στην Επιτροπή Αγώνα εναντίον της προς θεσμοθέτηση ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Πρόεδρος της ΤΚ Βασιλόπουλου Ξηρομέρου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook:


Προς :Δήμαρχο Ξηρόμερου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη
Κοιν: Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρόμερου


Κύριε Δήμαρχε

Με την υπ αριθ 1/2020 απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρόμερου , με εντάξατε ως μέλος στην Επιτροπή Αγώνα εναντίον της προς θεσμοθέτηση ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας .
Ως γνωστόν ως μέλος της Επιτροπής είναι και ο διαχειριστής του ενημερωτικού μπλοκ κοινωνικής δικτύωσης mytikas press κ. Βασίλειος Σουλας που επανειλημμένα επέδειξε επιλεκτική ενημέρωση και μεροληπτική στάση εις βάρος των συμφερόντων του χωριού μου, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και προτροπές μου.
Συγκεκριμένα, ως διαχειριστής του ενημερωτικού μπλοκ mytikas press αποσιωπά ή στρεβλώνει συνεχώς και σκόπιμα κάθε δράση αλλά και αίτημα των κατοίκων του χωριού μου και της Τοπικής Κοινότητας όπως έπραξε και με την πρόσφατη νεροποντή που πλημμύρισε το χωριό μου.
Είναι φανερό ότι ο κ. Β. Σουλας εκ του προαναφερόμενου ρόλου του ,προτάσσει ως μόνη ενημέρωση κάθε τι, που θεωρεί, ότι υπηρετεί το παραταξιακό του συμφέρον, έτσι όπως ο ίδιος το εννοεί, και όχι το συμφέρον των δημοτών και εν γένει του Δήμου.
Για τους λόγους αυτούς ,επειδή δεν δύναμαι να συνυπάρχω στην ίδια επιτροπή με τον κ. Β. Σουλα για ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί την κοινότητα μου αλλά και συνολικότερα το Δήμο μας παρακαλώ αν και είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος να αντικατασταθώ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

10 σχόλια:

  1. Κύριε Πρόεδρε της Τ.Κ. Βασιλόπουλου κ. Παναγιώτη Πετρονικολέ, μπορείτε να μας δείξετε ένα δελτίο τύπου που μας στείλατε με e-mail, που «παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και προτροπές σας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε δεν σας το δημοσιεύσαμε; Όχι δύο e-mail, ένα.
    Όσο για την παραίτηση σας από μία επιτροπή 39 αξιόλογων συμπολιτών μας για το σοβαρό θέμα της ΠΟΑΥ, επειδή συμμετέχω και εγώ ως ενεργός πολίτης, ασχολίαστο. Ελπίζω ότι θα το σκεφτείτε καλύτερα γιατί αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

    Πολλούς χαιρετισμούς στο Βασιλόπουλο και φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φίδι όσο και να θες να το σώσεις από το κρύο και να το ζεστάνεις στο κόρφο σου να ξέρεις θα σε φαει. Τ ακούς δημαρχεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν σε πατάνε στο σβέρκο από την παράταξη και όταν σε πιέζουν κάτι πρέπει να κάνεις για να παραιτηθείς.αμ κάνε κι αλλιώς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΨΥΦΗΣΑ ΓΙΑΝΝΗ ΟΧΙ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΝΗ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΤΟ 74 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 14 ΠΡΟΣΕΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
    ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Η ΚΟΥΤΡΑ
    ΕΛΑ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΑΥ
    ΕΛΑ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ
    ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κάποιοι σε πήραν στο λαιμό τους πάνο αυτά που έγραψες δεν στέκουν , να προσεχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως τα έχεις με το χωριανο σου που ξεκίνησε το θέμα αυτό. εκεί δεν σε περνει. και δεν είχες τη να πεις και τα έβαλες με τον Βασίλη..χαχαχχαα χαχαχααχαχ καλά ξεμπερδεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με το Βασίλη? Εννοείς το γραφείο τύπου του Δήμου έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να είναι και άλλοι στην επιτροπή , που έχουν αντίθετη άποψη , σιγά σιγά θά ξεμπροστιαστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο