Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Αυτά τα δίκτυα φτιάξανε και τώρα κουνάνε το δάχτυλο.



Αστακός 12.9.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 Αφού οι Δήμαρχοι μηχανικοί φτιάξανε τόσα χρόνια στον Αστακό αυτά τα υπέροχα δίκτυα ομβρίων, καμωμένοι σαν να έπεσαν από τον ουρανό μόνα τους, έρχονται τώρα και κουνάνε το δάχτυλο υβρίζοντας και αφήνοντας υπονοούμενα σε μία δημοτική αρχή που τρέχει να συμμαζέψει τις «μελέτες» και τα «έργα» του μυαλού τους μεταξύ τυρού και αχλάδου.....
Κάνουν μάλιστα σαν καλοί μηχανικοί που είναι αυτοί και όλη η παράταξη τους (κολλάει το μηχανηλίκι) και εκτίμηση των ζημιών για επισκευή σε 2 ώρες και με 200 €!!!
Πονηριά με γραφικότητα σε ένα…
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου














15 σχόλια:

  1. Τι αστείο δελτίο τύπου ειλικρινά. Εγώ κύριοι της δημοτικής αρχής σας ψήφισα να κάνετε την ανατροπή όπως λέγατε . Αυτά μπορούσατε να τα λέτε τους πρώτους μήνες άντε μέχρι ένα δεκάμηνο. Τώρα μπήκατε στον δεύτερο χρόνο αν το καταλάβατε και δεν χωράνε τέτοιου είδους δικαιολογίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάλασε μετά απο 100 χρόνια ο αγωγός και σας φταίνε οι προηγούμενοι!!!κι ετσι να είναι αυτό δεν δικαιολογεί το ότι αφήσατε τους δημότες να τσαλαβουτάνε στα λύμματα που έφταναν μέχρι την παραλία εν μέσω κορονοιού!!!ντροπή ,δεν αναλαμβάνετε ποτέ τις ευθύνες σας και προσπαθείτε να φανατίσετε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και 100 χρόνια.....ειοαμε να λέμε ψεματα εχει γίνει η μύτη κοντάρι.

      Διαγραφή
  3. Κύριοι γιαυτό σας ψηφίσαμε; νας μας λέτε συνεχώς τι έκαναν η άλλη. Έλεος πια. Θα σας βαρεθεί ο κόσμος με την ίδια καραμέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε επίσημοι και θρασείς συκοφάντες .
    Αυτό το δίκτυο υπάρχει πριν από το 1974.
    Ντροπή σας για το χάλι σας ,που βγάζετε και γλώσσα με προπαγάνδα αντί να κρύβεστε .
    Το δίκτυο που κάνατε σήμερα ,είναι στο ίδιο βάθος με αυτό που υπήρχε με τις ίδιες σωλήνες φ18 ,που έχει βάρος μισού μέτρου ,πλάτους σαράντα εκατοστών και μήκος λιγότερο από 50 μέτρα από το συνεργείο Σαμψών μέχρι τον κεντρικό αγωγό ομβρίων μπροστά στο Νεοκλασικό του Δήμου ,που ο σωλήνας είχε σπάσει στην ένωση με τον κεντρικό αγωγό μόνο και ο υπόλοιπος δεν είχε τίποτα απολύτως .
    Απλά τον αντικαταστήσαμε για να δικαιολογήσετε το μεγάλο φαγοπότι ,που αντί να αντικαταστήσετε το κομμάτι του ενός μέτρου με κόστος λίγα ευρώ με τα μηχανήματα του Δήμου και έτσι το παρουσιάζετε ως μεγάλο και σωστό έργο , αφού οι εργασίες μισής ημέρας μιας και στις 2:00 είχαν τελειώσει ,θα πληρώσετε στον ίδιο εργολάβο με τις επισκευές στον αγωγό ύδρευσης πάλι κάποιες χιλιάδες ευρώ .
    Ντροπή σας .
    Το ποσό θα το χρεώσετε ,δεν μας είπατε μόνο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψηφιστίκατε κύριοι για να διοικήσετε καλύτερα απο τους πριν. Ήδη , έχετε απογοητεύσει και τον πιο Μουτζαχεντίν ψηφοφόρο σας , γιατί ο έρμος αυτός , δεν τον ενδιέφερε τι έργα θα κάνετε , αλλά κάποια θεσούλα π χ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ στον Δήμο ή στα Ιχθυοτροφεία ή να του στέλνετε τον μισθό στο σπίτι...Ας σοβαρευτείτε . Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει. Ήδη κρίνεστε και θα κρίνεστε στην κατιούσα οδό που οδεύετε. Φωτιά να πιάσει απ άκρο σ άκρο ο Δήμος , είστε υποχρεωμένοι να πέστε με τα μούτρα και να την σβήσετε κι όχι να λέτε φληναφήματα και όλο μπούρδες. Οι περισσότεροι Σύμβουλοι ήσασταν μια ζωή στα του Δήμου . Δεν γνωρίζατε οτι υπήρχαν π χ πεπαλαιωμένα δίκτυα ; Δεν γνψρίζατε οτι υπάρχουν χωριά το 2020 που διψάνε και σεις τους ΤΑΖΑΤΕ οτι σε ενα εξάμηνο θα λύσετε το πρόβλημα της λειψυδρίας ; Αποδεχτήκατε αναξιόπιστοι σε σχέση με αυτά που λέγατε προεκλογικά !!! Ο Αστακός , ο Μύτικας τουριστικά μέρη , φέτος , κάθε δεύτερο είχαν και έλλειψη νερού. Να μην σας αναφέρω τη Ζσφτσα , την Παναγούλα τα Βζανά που δεν έχουν σταλιά νερό να πιούν . Ανασκουμποθείτε και δουλέψτε . Έχετε υποχρέωση στον κόσμο που σας στήριξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη μη λετε κακιες κουβεντες για τον μεγαλο τον αριστο τον αμεμπτο δημαρχο των εργων τον μεγιστο Παναγιωτη.Χα χα χα μας εκανες και γελασαμε νασαι καλα Πανουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι γνωρίζουμε ότι η προηγούμενη τα κάνανε μαντάρα, και αυτό φαίνεται απ τα αποτελέσματα τον εκλογών. Τώρα δεν έχει νόημα ότι και τι να ζάλιζεται με τους προηγούμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:19 τροπος του λέγειν 100 χρόνια.Μην κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις την υπερβολή.Ολοι οι Αστακιώτες ξέρουμε πότε έγινε αυτό το έργο.Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος που επέβλεπαν το έργο δεν είναι Αστακιώτες και δεν τα ξέρουν αυτά και δυστυχώς μέχρι να μάθουν πρόσωπα και πράγματα θα τελειώσει η θητεία τους και αυτο είναι εις βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου ΛΥΠΑΜΑΙ αλλα κατακαβαινεις πολύ καλά τι λέω.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΚΤΩΚΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..ΠΙΥΘΕΝΑ.....ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ.....ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ....

      Διαγραφή
  10. Οι προηγούμενοι πολυπράγμωνες αυτοδιοικητικοί παράγοντες, που μας προέκυψαν ως κήνσορες της ηθικής και της χρηστής διοίκησης ήταν οι ίδιοι που αλληθώριζαν όταν συνδέοντο οι αποχετεύσεις με το δίκτυο των ομβρίων, ενώ ενοχλούντο απο την δυσοσμία στην παραλία, αδιαφορούσαν για τον καθαρισμό και την συντήρηση των αγωγων των ομβρίων και ήταν αυτοί που διαδήλωναν ότι το νερό στις δημοτικές κοινότητες του δήμου επι της θητείας τους ήταν το καθαρότερο νερό στο κόσμο όταν αυτό περιήχε κόπρανα όπως αναφέροταν σε επίσημο κρατικό έγγραφο και γι αυτό υπέστησαν και τις ανάλογες συνέπειες οι συνυπεύθυνοι αντιδήμαρχοι και όχι οι κυρίως υπεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ασπίδα προστασίας των κατοίκων στα ΒΑΡΚΑ ο καθαρισμός ρεμάτων , είναι μια προβληματική περιοχη , μία λεκάνη συσσώρευσης νερών, από έντονα καιρικά φαινόμενα , που πλημμυρίζουν 18 με 20 Οικογένειες, θά ΚΆΝΕΤΕ κάτι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος είναι υπεύθυνος για τα σκυλιά τα αδέσποτα το βράδυ δεν κυκλοφορείς έχουν κάνει Αγέλη ΞΟΥ και οι μαμ μαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο