Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Παντρεύεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Αυτός είναι ο τυχερός γαμπρός

      Στις αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό το ειδύλλιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου. Λίγο πριν τον 15Αύγουστο εκείνος ξενάγησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στα μέρη του στη Θεσπρωτία  το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του.
"Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις; Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα" αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του ερωτευμένου ζευγαριού που δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Εστία".
Ο Σπύρος Δημητρίου είναι ένας από τους καλύτερους δικηγόρους της νέας γενιάς και πολλά υποσχόμενος και όπως είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον περασμένο Ιούνιο: "Είναι ο Σπύρος Δημητρίου. Προσωπικά τον γνωρίζω. Μου τον έχει συστήσει ο Θέμης. Επικοινώνησε μαζί μας και η Ζήνα Κουτσελίνη που μας είπε πως τον έχει φιλοξενήσει συχνά στις εκπομπές της. Είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός δικηγόρος της νέας γενιάς"! 
 
πηγή:thetoc.gr

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο